Heyecanla beklenen Fallout dizisinden ilk fragman

Fallout dizisi

Heyecanla beklenen Fallout dizisinden ilk fragman yayınlandı. Sevilen oyun serisinden uyarlanan dizi, Amazon Prime Video’da izleyici ile buluşacak.

1997 yılında çıkan ilk oyunuyla hayatımıza giren ve sonrasında çıkan devam oyunlarıyla birlikte oyun dünyasının en önemli serilerinden birine dönüşen Fallout serisi, son dönemde bilim-kurgu/fantastik türünde pek çok işe imza atan Amazon Prime Video tarafından diziye uyarlandı. Duyurulduğu günden beri heyecanla beklediğimiz bu dizi, çok yakında izleyici karşısına çıkacak.

12 Nisan’da izleyici ile buluşacak olan Fallout dizisinin çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte tanıtım çalışmalarına hız veren Amazon Prime Video, diziden ilk fragmanı yayınladı. Şu sıralar Brezilya’da düzenlenmekte olan CCXP etkinliği kapsamında yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Fallout 5

Fallout serisi, kıyamet sonrası bir gelecekte geçse de retro bir tarza sahip. Geçtiğimiz aylarda setten gelen ilk görseller de serinin bu retro görünümünü yansıtıyor. Fallout serisinden hatırladığımız Super Duper Market’in önünde eski arabaların, artık dağılmaya yüz tutmuş olan eskimiş hallerini görüyoruz. The Lord of the Rings: The Rings of Power ile tarihin en pahalı dizisine imza atan Amazon, Fallout dizisi için de kesenin ağzını açıyor. Fallout, The Rings of Power kadar abartılı olmasa da oldukça yüksek bir bütçeyle çekiliyor. Bu yüzden diziden beklentiler oldukça yüksek.

Dizi konusunda beklentilerimizi yükselten bir diğer detay da kamera arkasındaki isimler. Çünkü dizi Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisinin imzasını taşıyor. Bildiğiniz gibi bu ikili daha önce birlikte Westworld dizisine de imza atmıştı. Christopher Nolan’ın kardeşi olan Jonathan Nolan ayrıca The Dark Knight serisinin de senaristlerindi. İşin içinde Nolan ve Joy’un olması diziden beklentileri yükseltiyor.

Apple Türkiye tüm ürünlere zam yaptı