Halloween 2018 açılışı zirvede gerçekleştirdi

halloween

Sinema tarihinin kült yapımlarından biri olan Halloween devam filmiyle açılışı zirvede gerçekleştirdi. İşte Halloween 2018 hakkındaki detaylar.

Geçtiğimiz hafta sonu ABD’de en çok izlenen filmler netlik kazandı. Üst üste 2 hafta zirvede yer alan Venom, geçtiğimiz hafta sonu 3. sıraya gerilerken, vizyona yeni giren Halloween 2018 zirvede yer almayı başardı. Kadrosunda Jamie Lee Curtis, Judy Greer ve Nick Castle gibi isimleri bulunduran Halloween 2018, Halloween 4 The Return of Michael Mayers filminde geçen olayların 20 yıl sonrasını konu ediniyor.

20 yıldır hapiste bulunan Michael Myers, nakliye sırasında gerçekleşen bir trafik kazası sonrasında serbest kalıyor. Tesadüftür ki kazanın gerçekleştiği zaman, Cadılar Bayramı ile aynı güne denk geliyor. Zaten sonrası Myers’ın kıyımıyla geçiyor.

Halloween 2018 gişede adeta kıyım yaptı!

Halloween 2018’in 77.5 milyon dolarlık hasılatla açılış yaptığı haftada, A star is Born 19.3 milyonla ikinci sırada yer aldı. Sony imzası taşıyan Venom filmi 3. hafta sonunda 18.1 milyon dolarlık hasılatla 3. sıraya geriledi.

Vizyondaki 4. haftasını geride bırakan Goosebumps 2 Haunted Halloween 9.7 milyon dolarlık hasılatıyla 4. sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta ABD’de en çok izlenen filmler listesinin 5. sırasında ise vizyondaki 3. haftasını da geride bırakan First Man bulunuyor. First Man, 8.5 milyon dolarlık hasılatıyla, toplamda 30 milyon dolarlık gişeyi aşmış oldu.

Battlefield 5 sonunda tamamlandı