Assassin’s Creed Valhalla fiyatı belli oldu! PS5 ve Xbox Series X’e de geliyor!

Assassin's Creed Valhalla

Ubisoft’un yeni oyunu Assassin’s Creed Valhalla fiyatı ile karşımıza çıktı. Valhalla hem bu nesle hem de PS5 ve Xbox Series X’e de geliyor!

Ubisoft’un yeni Assassin’s Creed oyunu geçtiğimiz günlerde canlı yayında duyurulmuştu. Viking döneminde geçecek olan Assassin’s Creed Valhalla bugün ise sinematik video ile duyuruldu. PC, PlayStation 4 ve Xbox One’ın yanında PlayStation 5 ve Xbox Series X için de çıkacak olan oyun için 2020 yılının son çeyreği işaret edildi.

Xbox One’da AC: Valhalla‘yı satın alan oyuncular bu oyunu akıllı teslimat özelliği sayesinde Xbox Series X’te de hiç bir ücret ödemeden yeni nesil grafikler ile oynayabilecek. Bu özellik Xbox’ın yeni nesile geçişte elinin ne kadar güçlü olacağının en büyük göstergesi diyebiliriz.

PlayStation Store 90 TL altı oyunlar ile karşımızda!

Bugün ise oyunun PC platformunda ne kadara satılacağı açıklandı. Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak ve Türkçe dil seçeneğine sahip olmayacak olan oyunun standart sürümü fiyatı 269 TL ve DLC paketlerini içeren ultimate sürümü ise 495 TL olacak. Konsolda ise bu oyunun standart sürümünün 500 TL ve üzerinde satılacağını söyleyebiliriz.

Kur güncellemesi şimdilik dijital platformlarda yapılmadı. Bu yüzden oyunu şimdiden ön sipariş ile satın alarak büyük kara geçebilirsiniz. Oyunun Epic Games Store sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bizim en çok merak ettiğimiz konu ise PlayStation 5 ve Xbox Series X fiyatları olacak. Muhtemelen kurlar böyle yükselmede devam edecek. Bu yüzden oyun fiyatları 700 TL’yi bulacak. Bunu abartılı bulanlarınız olabilir ama durum bu. Yerel fiyat politikası izlemeyen ve Türkiye’den maske ve tıbbi malzemeye alacak kadar yardıma muhtaç olan İngiltere üzerinden PlayStation cephesinin fiyat belirlediğini belirtelim.