Ubisoft Forward dolu dolu geçti! Far Cry 6 Assassin’s Creed Valhalla ve Watch Dogs Legion tanıtıldı!

Ubisoft Forward

Ubisoft Forward etkinliği doldu dolu geçti. Etkinlikte Far Cry 6 Assassin’s Creed Valhalla ve Watch Dogs Legion tanıtıldı.

Oyuncuların yakından tanıdığı Ubisoft, merakla beklenen Ubisoft Forward etkinliği kapsamında yeni oyunlarını tanıttı. Bu etkinlikte Far Cry 6, Assassin’s Creed Valhalla ve Watch Dogs Legion oyunlarının yanı sıra sürpriz bir şekilde Hyper Scape oyunu da tanıtıldı. Yeni oyunlarının oynanış videolarını da paylaşan firma, oyun dünyasını heyecanlandırmayı başardı diyebiliriz.

Watch Dogs 2 ücretsiz olarak nasıl alınır?

Far Cry 6, Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion ve Hyper Scape’i hem PS4 ve Xbox One’ın yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series X için de sunacak olan Ubisoft, 2020’yi başarılı bir şekilde kapatacak gibi görünüyor. Peki, bu oyunlar ne zaman çıkacak?

Breaking Bad fanlarının çıldırdığı Far Cry 6 Şubat 2021‘de, Viking teması ile dikkat çeken Assassin’s Creed Valhalla 17 Kasım 2020‘de, Watch Dogs Legion 29 Ekim 2020‘de ve Hyper Scape ise 2020 yılı içerisinde çıkışını gerçekleştirecek.

PES 2021 çıkış tarihi açıklandı! PES 2020 ile aynı olabilir!

Nintendo Switch dışında tüm platformlara ve yeni nesile çıkacak olan yeni oyunlar için yayınlanan videolar ile sizleri baş başa bırakalım. Bakalım hangi Ubisoft oyununu daha çok seveceksiniz?

Far Cry 6 videosu

Assassin’s Creed Valhalla oynanış videosu

Hyper Scape videosu

Watch Dogs Legion oynanış videosu