Uzayda tanımlanamayan cisim tespit edildi: Astronotlar anlam veremedi

uzaylilar 3

Astronotlar tarafından görülen ve uzayda tanımlanamayan cisim tespit edildi. Bu cismin ne olduğuna dair net bir fikir yok. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Uzayda tanımlanamayan cisim genellikle filmlerde kullanılan bir replik olarak karşımıza çıkıyor. Bu defa SpaceX astronotları bu tarz bir cisim gördüklerini söyledi. Akıllara ilk etapta UFO geldi. Elbette bunun altı boş değil. Hatırlayacağınız üzere Pentagon bile UFO kayıtlarını yayınlayıp bu cisimlerin gerçek olduğunu söylemişti.

Dünya dışı yaşam formlarının hem gezegenimiz çevresinde hem de uzayda gezdikleri biliniyor. Ancak bu henüz net olarak doğrulanmadı. Fakat her geçen gün dünya dışı yaşam formlarının mümkün olduğu daha fazla kesinleşiyor. SpaceX ile Uluslararası Uzay İstasyonu’na gönderilen astronotlar böyle bir cisim gördüklerini doğruladı.

Uzayda tanımlanamayan cisim sayısı artıyor

Özellikle son dönemlerde bu tarz cisimlerin daha fazla görüldüğünü söyleyebiliriz. Astronotlar istasyona yaklaşırken yumruya benzeyen bir obje gördüklerini açıkladı. Astronot ekibi içerisinde kaptan olarak görev yapan Tom Marshburn, “Yumruya benzeyen bir obje gördük. Fakat mesafeden dolayı tam olarak ne olduğunu anlamak zordu…Ufak bi’ fıstıktır belki.” ifadelerine yer verdi.

uzayda tanımlanamayan cisim

Her ne kadar esprili bir dille bu tür açıklamalar yapılsa bile uzay çöpleri en mantıklı olanı diyebiliriz. Çeşitli uzay görevlerinin artakalan uzay çöpleri Dünyanın çevresinde dönmeye devam ediyor. Bu durum bazı uydular için tehlike oluştururken aynı zamanda uzay görevlerini aksatabiliyor. UFO olma ihtimalinden ziyade birçok kişi uzay çöpü konusuna yoğunlaşıyor.

Elon Musk servetini kaybetti: Çok büyük zarar etti

Hem uzay görevlerini aksatmaması hem de uyduların daha güvenli koşullarda çalışması için uzay çöplerinin toplanması şart. Peki sizce bu cisim ne olabilir? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.