Gökyüzünde dolaşan çok garip bir nesne kameraya takıldı!

çok garip bir nesne

Gökyüzünde dolaşan çok garip bir nesne, THY pilotları tarafından kameraya çekildi. İstanbul-Köln uçak seferi sırasında, hiç beklenmeyen bir nesne göründü. İşte haberimizin detayları.

Gökyüzünde aniden ortaya çıkan ve ani bir şekilde kaybolan bu tanımlanamayan cisim, gündeme bomba gibi düşmeyi başardı. Yine geçtiğimiz şubat ayında hayatını kaybeden kaptan Selahattin Sivri de, buna benzer cisimler gördüğünü söylemişti.

Pilotların tanımı: Çok garip bir nesne

Bu tarz nesneler, bazı kişiler tarafından ABD ajan uçakları olarak tanımlanıyor. Ancak yine de pilotlar çok garip bir nesne olduğu konusunda hemfikir.

Haber ajansına konuşan Şentürk, “Kokpit sol camının gökyüzünde görebildiği tüm ufku 1 saniyede boydan boya katetti. İnanılmaz bir hız. Almanya Köln uçuşunda yüksek irtifada inanılmaz parlak bir gök cismi gördük. Uydu veya yıldız değildi. Sonra inanılmaz bir hızla uzaklaşarak kayboldu. Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Çok yakınımızdaydı ve güneşe rağmen çok parlaktı. Ben bu kadar hızlı uçan bir şey görmedim. Kabin amiri Efsun Selin Sezer ve First Officer Özgür Erdaş aynen şahit oldular” ifadelerine yer verdi.

Bu tarz garip cisimlerin son dönemlerde daha çok görülmesi, kuşku uyandırmaya başladı. Peki siz bu tarz cisimler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yakın bir zamanda uzay madenciliği başlayacak mı?