Ünlü isim OnlyFans hesabı açtı! Asla katılmam demişti!

Iggy Azalea OnlyFans

OnlyFans dünyasına giren isimler arasına flaş bir isim daha katıldı. Ünlü rapçi Iggy Azalea, hesabı açtığını duyurdu.

Asla katılmam demişti! Cinsel içerikli fotoğraf ve videoların paylaşıldığı bir platform olan OnlyFans, popülerliğinin zirvesinde. Platformda profil açan ünlüler kervanına ise her geçen gün yenileri ekleniyor. Amanda Cerny, Bella Thorne gibi isimler, erotik fotoğraflarını takipçilerine satarak uygulama üzerinden çok ciddi paralar kazanıyor. Asla platformu kullanmayacağını açıklayan ünlü rapçi Iggy Azalea da uygulamaya üye olan isimlerden sonuncusu oldu.

Iggy Azalea OnlyFans

Asla katılmam demişti!

Instagram’da 17 milyondan fazla takipçisi olan Iggy Azalea, daha öncesinde “OnlyFans kimileri için güçlendirici bir yer olabilir ama ben asla kullanmam.” ifadelerini kullanmıştı. Ancak görünüşe göre ünlü rapçinin düşünceleri 180 derece değişmiş durumda.

Popüler platformda profil açarak hayranlarını şok eden Azalea, cesur pozlar paylaşacağını da ilan etti. Iggy Azalea, “Hiç çekinmeden, sansürsüz içerikler paylaşacağım.” dedi ve OnlyFans’a hızlı bir giriş yapacağının sinyallerini verdi.

Iggy Azalea OnlyFans

Platforma üye olmasındaki temel motivasyon kaynağının daha fazla para kazanmak olduğunu da söyleyen ünlü rapçi, buradan elde edeceği gelirleri arabalara, pırlantalara ve lüks teknelere yatıracağını söyledi. Son dönemde şarkılarından çok skandallarıyla gündeme gelen güzel yıldız, “Parayı arabalara, teknelere ve elmaslara harcıyorum ve ben bu konuda kötü hissetmiyorum.” dedi.

Samsung Galaxy A24’ün fiyatı belli oldu