Olimpiyat sporcusu OnlyFans’a katıldı

Olimpiyat sporcusu OnlyFans'a katıldı

OnlyFans giderek büyüyen bir platform ve günden güne bir çok isim katılıyor. Şimdi de bir Olimpiyat sporcusu OnlyFans platformuna katıldı. İşte tüm detaylar.

Toronto’da büyüyen ve Calgary ve Vancouver’da yaşamış olan eski Olimpiyat sürat patencisi, Paris’teki 2024 Yaz Olimpiyatları’nda Kanada’yı bir bisikletçi olarak temsil etmeyi planlıyor. Ancak bunlara ek olarak sporcunun bir de OnlyFans planları var. Görünüşe göre gelirini yetişkin içeriği platformundan elde eden sporcu bir çok değişik istek ile karşılaşıyor.  Ianculescu, ihtiyaçlarını karşılamak için yarı zamanlı işlerde çalışmak yerine, Olimpiyat hırslarını finansal olarak desteklemek için 2021’de OnlyFans platformuna katıldı.

Olimpiyat sporcusu OnlyFans'a katıldı

Ianculescu, en başta platforma katılma konusunda tereddüt ettiğini, ancak şimdi uygulamada çok fazla insanlık ve nezaket ile karşılaştığını duyurdu. Hatta o derece ki meslek olarak sadece yetişkin platformunda yer alsa gelirinin daha iyi olacağını söylüyor ancak spor da tutkusu olarak sürmeye devam ediyor. Ünlü sporcu “İnsanların ne kadar anlayışlı ve insan olduklarına şaşırdım. Sadece içerik için orada değiller. Konuşmak ve insan olmak için oradalar” dedi. Ianculescu şu anda Hollanda’da yaşıyor. “Şu anda ikinci spor kariyerimdeyim; 10 yaşındayken Olimpiyatlarda televizyonda Catriona Le May Doan’ı izlediğimi ve çok etkilenip atlet olmaya karar verdiğimi hatırlıyorum” diyen başarılı sporcu geliri için ne yazık ki sadece spora güvenemiyor.

Yeni Apple Watch Ultra’nın kasası farklı renk seçeneğine sahip olabilir