Samsung Galaxy A24’ün fiyatı belli oldu

21

Samsung Galaxy A24’ün bazı özellikleri yeni görüntülerle beraber sızdırıldı. Cihazın çıkışı için geri sayım başlarken cihaz Türkiye’de de satışta olacak.

Galaxy A24’ün görüntüleri sızdırıldı. Daha önce de özellikleri konusunda bilgiler gelmişti, şimdi ise detaylar belli olmuş durumda. Cihazın aynı zamanda satışa sunulması için gereken sertifikalarını aldığını da belirtelim. Geçen ay şirket, Galaxy A24’ün önümüzdeki aylarda Türkiye’ye geleceğini doğruladı, ancak henüz kesin bir tarih bilinmiyor. Geçen yılki Galaxy A14’ün halefi olarak gelecek. 

Galaxy A24

Samsung Galaxy A24’ün yeni sızan çizimleri, daha önce sızdırılan görselleri doğruluyor. Alt kısımda Infinity-U şeklinde bir çentik ve kalın bir çene ile görülüyor. Güç ve ses rocker düğmeleri sağ tarafta bulunur. Arka panelde dikey olarak yerleştirilmiş üç kamera sensörü ve bir LED flaş bulunur. Akıllı telefon Siyah ve Kireç Yeşili renklerde görülüyor ancak geçmiş bir rapora göre Bordo ve Gümüş tonlarında da gelmesi bekleniyor.  Akıllı telefonun 190 dolara mal olacağını ve bu ayın sonunda piyasaya çıkacağını ortaya koyuyor.

Temel özelliklere gelince, Samsung Galaxy A24’ün FHD+ çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6.24 inç sAMOLED ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Arka kamera kurulumunun 50MP ana sensör, 5MP ultra geniş açılı lens ve 2MP makro birimi olması bekleniyor. Akıllı telefonun Geekbench listesine göre, bir Helio G99 SoC tarafından desteklenecek. 4 GB RAM ve 128 GB yerleşik depolama alanı paketleyecek. Cihaz 15W hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh pil ünitesinden güç alacak. 

Redmi K60 Ultra, 2022’nin 3. Çeyreğinde Piyasaya Sürülecek