Ünlü futbolcu çıplak fotoğrafları için yalvarmış! OnlyFans modelinden şok açıklama

Onlyfans yıldızı

Asıl mesleği mühendislik olan ancak OnlyFans hesabı keşfedildikten sonra işinden olan Alyssa Jay, şimdilerde ise paraya para demiyor.

Ünlü futbolcu çıplak fotoğrafları için yalvarmış! OnlyFans modelinden şok açıklama. Asıl mesleğini bırakıp OnlyFans modeli olanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunlardan birisi de Alyssa Jay isimli model. Aslında mesleğini kendi isteğiyle bırakmayan kadın, OnlyFans hesabı keşfedildikten sonra işinden kovulmuş. Müstehcen fotoğraf ve videoları sayesinde kısa sürede ufak çaplı bir servet kazanan güzel modelin bir podcast kanalına yapmış olduğu açıklamalar ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

OnlyFans, Rusya'da hizmetini geçici olarak durdurdu

 Ünlü futbolcu çıplak fotoğrafları için yalvarmış! OnlyFans modelinden şok açıklama

Kıskanıldığını iddia eden Jay, “OnlyFans’a sahip olmamın profesyonelce olmadığını söyleyerek beni kovdular. Şirkette çalışan, daha önce hiç tanışmadığım ve hiç konuşmadığım bir adam, görünüşe göre ortalıkta dolaşıp insanlara fotoğraflarımı gösteriyordu. Beni kovan bir kadın müdürdü. Kıskançlık gibi hissediyorum. OnlyFans’ım oldukça uysaldır.” diye konuştu.

OnlyFans yıldızı intihar etti

Ayrıca güzel model mesaj kutusunun ünlü futbolculardan gelen mesajlarla dolduğunu da söyledi. Bu konuya dair bir anısını da paylaşan Alyssa Jay, “Everton oyuncusu benden çıplak fotoğraflarımı istedi. Ben de reddettim.

OnlyFans, müstehcen içerik yasağını 'askıya aldı'

Bana ‘Benim kim olduğumu bilmiyor musun?’ diyerek cevap verdi. Çok kızgın ve öfkeliydi. Küfür ederek fotoğraf istedi. Gerçekten dayanılmaz bir durumdu.” diyerek sözlerini noktaladı. Söz konusu platformda oldukça popüler olan kadın aylık kazancı konusunda ise rakam telaffuz etmedi. Ünlü futbolcu çıplak fotoğrafları için yalvarmış! OnlyFans modelinden şok açıklama.

Hackerlar Bitcoin ATM’lerini boşalttı