Samsung Galaxy Note serisi için ilginç bir kutlama düzenledi

Samsung

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, efsaneleşen Galaxy Note serisini unutturmamak adına oldukça ilginç bir yola başvurdu.

Samsung Galaxy Note serisi için ilginç bir kutlama düzenledi. Samsung, Vietnam’da Galaxy Note serisinin Space 23 etkinliğini kutladı. Kutlama, Ho Chi Minh City’deki Samsung’un amiral gemisi mağazasında gerçekleştirildi ve yıl dönümünü anmak için çeşitli etkinlikler içeriyordu.

Galaxy S22 modeli Note

Törenler, şimdi Vietnam’da mevcut olan Samsung Galaxy S23 serisinin resmi tanıtımı ile başladı. Samsung temsilcileri, kullanıcıların taleplerini karşılayan yeni cihazlar geliştirme hedeflerinin yanı sıra onlara en son teknolojilere erişim sağladıklarını vurguladılar. Misafirler ayrıca, S Pen veya DeX Modu gibi mobil üretkenlik özellikleriyle hayatlarını kolaylaştırabilecekleri birçok Galaxy Note serisi ürünüyle deneyimleyebilir ve seçili modellerde 5G bağlantısı ile mümkün hale gelen özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirler.

23 Mart akşamı gerçekleşen hoş geldiniz töreninde Büyükelçi Thanh Hang, deneyimli Galaxy Note kullanıcıları, ortaklar ve basın ajansları gibi önemli ziyaretçiler yer aldı.

Samsung Galaxy Note serisi bitebilir!

Samsung Galaxy Note serisi için ilginç bir kutlama düzenledi

Samsung, özellikle Galaxy Note serisi hayranları olmak üzere, kullanıcı topluluğuna takdir hediyesi olarak, Galaxy Note serisinin başlangıcından bu yana elde edilen önemli kilometre taşlarını anmak için bir dizi ilgi çekici etkinlik düzenledi. İlk Galaxy Note’un piyasaya sürülmesiyle başlayan on yıllık macerayı yansıtmak ve hatırlamak için bir fırsat burada sunuluyor.

Galaxy Note 20

Samsung, Samsung topluluğu için özellikle önemli olarak kabul edilen “Note Privilege” adlı özel bir kart tanıttı. Bu kart, özellikle Samsung kullanıcıları için tasarlandı ve sahiplerine özel avantajlar sağlıyor. Ayrıcalıklı kart sahipleri, özel fırsatlardan yararlanabilir, Samsung mobil cihazlarını indirimli fiyatlarla satın alabilir ve genel halka sunulmayan benzersiz premium deneyimlerin tadını çıkarabilirler. Tabi bu kartın yalnızca belirli bölgelerdeki seçkin Samsung kullanıcıları tarafından edinilebileceğini de bir kez daha hatırlatalım. Samsung Galaxy Note serisi için ilginç bir kutlama düzenledi.

Redmi A2 ve Redmi A2 Plus için küresel lansman yapıldı