Ülkemizdeki 2. el iPhone fiyatları!

iphone

#İŞBİRLİĞİ

Sıfırları için ufak bir servet ödemek gerekli olan iPhone modellerini masaya yatırıyoruz. İşte 2. el iPhone fiyatları!

Malum ülkemizde yeni çıkan bir iPhone modelini almak pek de kolay değil. En azından memursanız, ya da asgari ücretle çalışıyorsanız, yeni çıkan bir iPhone satın alırken cebinizden çıkan paraya üzülmeniz normal. Çünkü ülkemizde iPhone 11 serisi bir telefon almak için ufak bir servet ödemeniz gerekiyor.

Bilindiği üzere yeni nesil iPhone modelleri geçtiğimiz Ekim itibariyle satışa sunuldu. Apple iPhone 11’i 7299TL, iPhone 11 Pro’yu 10.999TL, 11 Pro Max’ı ise 11.999TL’den satıyor. Bu fiyat etiketleri Türkiye’nin önde gelen teknoloji mağazalarında da aynı şekilde. Fakat ilerleyen günlerde belki etiketlerde farklılıklar görülebilir.

iPhone geri alım programı Türkiye’de!

İşin garip yanı ise, yeni iPhone modelleri kadar, eski iPhone modellerinin de uçuk fiyatlara sahip olması. Bugün sıfır, kutusu açılmamış bir XR aldığınızda 6499TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Hatta 2016’da satışa çıkan iPhone 7 için bile 3500TL civarında bir ödeme yapmanız gerekiyor.

Yani yıl 2019 olmasına karşın hala eski iPhone modelleri bile çok pahalı diyebiliriz. Öyle ki iPhone 7 şu anda bazı teknoloji mağazalarında çıkış fiyatının da üstünde etiketlerle satılıyor.

Hal böyle olunca iPhone kullanmak isteyenler de 2. el pazarına yönelmek zorunda kalıyor. Peki 2. el iPhone fiyatları ne alemde? Bu yazımızda iPhone 6 ve sonrası iPhone modellerinin ortalama 2. el fiyatlarıyla karşınızdayız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2. el iPhone fiyatları ile başbaşa bırakalım.

2. el temiz iPhone fiyatları!

iPhone 6

iphone 6

2015 yılında çıkan telefonun ikinci el pazarı hayli yoğun. Bu telefonun sıfırını bulmak zor. İkinci elleri ise ortalama olarak 1100 TL civarında. Elbette burada temiz ve 32GB’lık cihazdan bahsettiğimizi unutmamak gerekiyor.