Apple’dan iPhone ve Watch alanlara indirim!

apple indirim

Yeni akıllı telefon modellerinin dünya genelinde satışa çıkmasıyla birlikte Apple, ilginç bir promosyon uygulamaya başladı. Eğer aynı anda iPhone ve Apple Watch almak isterseniz, Apple indirim yapıyor. Kampanya başlatıldı.

apple-indirim

Apple’ın iki yeni amiral gemisi iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri dünya genelinde satışa çıktı. Ülkemizde de geçtiğimiz hafta satışa çıkan yeni model telefonlar için ilginç bir kampanya başlatıldı. Kampanya şimdilik sadece ABD’de uygulanıyor ancak ilerleyen dönemlerde ülkemizde de uygulanmaması için bir sebep yok. İlgili kampanyanın detaylarını sizlere aktarıyoruz.

30 Ekim – 15 Kasım tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile Apple mağazalarından yeni bir iPhone ve Apple Watch akıllı saat almak istediğinizde Apple size 50 Dolarlık bir indirim yapıyor. Kampanya, internet üzerindeki alışverişlerde geçerli olmuyor. Sadece fiziksel mağazadan yapılan alışverişlerinde geçerli olan bu indirimin özel bir şartı bulunmuyor.

Normalde AppleCare+ hizmeti alındığında ufak bir indirim yapıldığı biliniyordu ancak öyle bir şart bu kampanyada bulunmuyor. Apple Watch Sport veya normal Apple Watch almak isterseniz, yeni bir iPhone ile birlikte etiket fiyatının 50 Dolar altına almak mümkün. Kampanya, Apple Watch Hermes ve Edition versiyonlarında geçerli değil.

Bu kampanyadan şimdilik ABD’deki Apple mağazaları faydalanabiliyor ancak ülkemizde de olmaması için bir sebep yok. Eğer Türkiye’de de uygulanmak istenirse en az 150 TL’lik bir indirim söz konusu olabilir.

Üretkenliğinizi artıracak 7 iOS aracı!