Yeni iPhone modelleri beklenenden daha pahalı olacak

Ekran Resmi 2018 09 06 23.55.25

Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtmasına sayılı günler kala yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Bilindiği üzere Apple yeni iPhone modellerini 12 Eylül’de düzenleyeceği özel bir etkinlikle tanıtacak. Cupertino merkezli şirketin bu etkinlikte 3 farklı iPhone modelini tanıtması bekleniyor. Son sızdırılan bilgiler ışığında, yeni modellerin iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone 9 olarak isimlendirileceğini söyleyebiliriz.

Yeni modeller ile ilgili ortaya çıkan bir diğer iddiada telefonların fiyatları hakkında. Şimdiye kadar Apple’ın OLED ekranlı modeller için 900 – 1000 dolar arası, LCD ekranlı modeli içinse 600 dolar civarında bir etiket belirleyeceği konuşuluyordu. Fakat Apple’ın yeni iPhone modellerini beklenenin biraz daha üzerinde bir etiketle satışa sunacağı ortaya çıktı.

Yeni iPhone’lar beklenenden pahalı olacak

Sızdırılan son bilgilere göre, iPhone X’in halefi olan iPhone Xs 999 dolardan, iPhone Xs Max ise 1099 dolardan raflardaki yerini alacak. En büyük farklılık ise ucuz olacağı söylenilen LCD ekranlı modelde olacak. Şimdiye kadar 600 – 700 dolar bandında fiyatlandırılan iPhone 9, 799 dolardan raflardaki yerini alacak.

Eğer sızdırılan bu bilgiler doğruysa, ucuz fiyatlı olarak lanse edilen iPhone 9 bile ülkemizde 6000TL’den aşağı olmayacaktır. iPhone Xs 8000TL, iPhone Xs Max ise muhtemelen 9000TL civarında fiyatlandırılacaktır.

Görünen o ki yeni bir iPhone almak ciddi anlamda lüks anlamına gelmeye başladı.

En hızlı 10 akıllı telefon