TikTok 2020 en beğenilen video açıklandı: İnsanı kalpten götüren görüntüler (Video)

tiktok abd'ye taşınıyor

Eleme usulü ile belirlenen TikTok 2020 en beğenilen video açıklandı. Hadi gelin bu videoya ve neler hissettirdiklerine bir bakalım.

Sosyal medya devleri içerisinde çok önemli bir yere sahip olan TikTok, 2020 en beğenilen video açıklamasını yaptı. Çin merkezli ByteDance firması tarafından geliştirilen TikTok, düzenli bir büyüme rakamı elde etti. Özellikle de ABD ve Çin gibi ülkelerde çok yüksek kullanıcı sayısına sahip.

Tüm bunlardan dolayı her zaman için popülerliğini korumayı başarıyor. Bu videolardan bazıları çok fazla tepki çekerken kimleri fazlasıyla beğeniliyor. Platform tarafından yapılan bir seçim ile birlikte, en beğenilen video ortaya çıktı.

En beğenilen TikTok videosu bakın hangisi oldu

Bella Poarch’ın paylaştığı ‘M to the Bvideosu, yapılan sıralamada en çok beğenilen video olarak kayıtlara geçti. Ağustos ayında yayınlanmasına rağmen 530 milyondan fazla kez izlendi. İşin aslına bakarsanız video içerisinde hiçbir şey yapılmıyor.

TikTok 2020 en beğenilen video

TikTok platformu hem çok beğeniliyor hem de en fazla eleştirilen videolara ev sahipliği yapıyor. Hatta bazen çekilen videolar çok sert tepkiler alabiliyor. Ancak bizim bakmamız gereken nokta platforma olan talebi tespit etmek. Platform 2020 yılında oldukça yoğun bir beğeni aldı diyebiliriz.

TikTok her geldiğinde ABD gibi ülkelerin müdahale etmesi bir o kadar zorlaşıyor. Şu anda Çin merkezli uygulamalar içerisinde ABD’de en fazla kullanılanı hiç şüphesiz yine bu platform oldu. Yine aynı büyüme başarısını gösterecek. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakıyoruz.


Yorumlar kapatıldı.