UBISOFT Oyuncuları Far Cry 4 ile Yükseklere Çıkaracak

UBISOFT Oyuncuları Far Cry 4 ile Yükseklere Çıkaracak

Ubisoft bugüne kadarki en kapsamlı ve en etkileyici Far Cry deneyimini yaşatacak olan, açık dünyada geçecek birinci şahıs shooter oyunu Far Cry 4’ü duyurdu.

Ubisoft bugün bugüne kadarki en kapsamlı ve en etkileyici Far Cry deneyimini yaşatacak olan, açık dünyada geçecek birinci şahıs shooter oyunu Far Cry 4’ü resmen duyurdu.Far Cry 4 21 Kasım’da PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi, Xbox 360 oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için satışa sunulacak.

 far cry 4

Far Cry 4, Ubisoft Montreal liderliğinde Ubisoft’un Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai ve Ubisoft Kiev işbirliğiyle geliştiriliyor. Far Cry 4’te oyuncular kendilerini Himalayaların kendi kendini atamış despot bir kral tarafından yönetilen nefes kesici, tehlikeli ve çılgın bir bölgesi olan Kyrat’ta bulacaklar.  Oyuncular bir çok farklı silah, araç ve hayvan kullanarak bu egzotik açık dünyada kendi hikayelerini yazacaklar.

 PoP_Xbox_Inlay_EXP.indd

Far Cry 3’ün başarısından sonra seriyi yeni bir seviyeye taşımak ve oyuncuları şaşırtıp, hayranlarımızı heyecanlandıracak bir oyun yaratmak istedik,” diyor Baş Yapımcı Dan Hay.  “Seçtiğimiz benzersiz ortamı sayesinde Far Cry 4’ün diğer birinci şahıs shooter oyunları arasından sıyrılacağına eminiz ve önümüzdeki aylarda oyunla ilgili yeni bilgileri paylaşmaya can atıyoruz.”

 PoP_Xbox_Inlay_EXP.indd

Far Cry 4 için ön sipariş veren oyuncular Far Cry 3’ün DLC’sindeki popüler Hurk karakterinin başrolünde olduğu aksiyon dolu üç tek kişilik görevi içeren Hurk’s Redemption’ın da içinde bulunduğu Limited Edition versiyonuna sahip olacaklar. Limited Edition içinde ayrıca Hurk’ın ünlü zıpkın silahı “The Impaler” da bulunacak. Büyük mağazalardan ön sipariş vermeye başlayabilirsiniz. Serinin hayranları Far Cry 4 özel ilk bakışı için Ubisoft’un E3 Medya Brifingini izleyebilirler.

Ultra Street Fighter IV Çıkış Tarihi Açıklandı!