Far Cry 4’ün Yapım Aşaması Tamamlandı

farcry4

Önümüzdeki ay oyunseverlerle buluşacak olan Far Cry 4’ün yapım aşaması hakkında açıklamalarda bulunan Ubisoft, yapım aşamasının tamamlandığını duyurdu.

Crysis ve Ryse: Son of Rome gibi popüler oyunların yapımından sorumlu olan Crytek stüdyosu tarafından geliştirilen ve ilk oyundan sonra Ubisoft Montreal stüdyosuna devredilen Far Cry serisi, bu yıl piyasaya sürülecek olan Far Cry 4 ile yolculuğuna devam etmeye hazırlanıyor. Bu yılın başında resmi olarak duyurulan yeni Far Cry oyunu için meraklı bekleyiş devam ederken, yapım aşaması hakkında açıklamalarda bulunan Ubisoft oyunun altın seviyesine ulaştığını, yani yapım aşamasında sona gelindiğini duyurdu.

Far Cry 4'ten Filli Trailer!

Yüksek grafik kalitesi ve oyunseverleri egzotik yerlere taşıyan açık dünya yapısıyla dikkat çeken FarCry serisi, Assassin’s Creed ve Watch Dogs gibi başarılı oyunları bünyesine barındıran Ubisoft’un en başarılı oyunları arasına girememiş olsa da, 2012 yılında yayınlanan Far Cry 3’le hem satışlar hem de eleştiriler konusunda iyi sonuçlar verebileceğini kanıtlamıştı. Far Cry 3’ün bu başarısı sonrası mümkün hale gelen Far Cry 4, 18 Kasım’da PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulacak.

Surface Pro 3 İçin Bir Güncelleme Daha Yayınlandı