Far Cry 5’in yeni tanıtım videosu yayınlandı

far cry 5

Ubisoft tarafından hayata geçirilen Far Cry 5 ile ilgili yeni bir video yayınlandı. Video oyunseverler tarafından oldukça ilgiyle karşılandı.

Oyun dünyasının yakından tanıdığı Fransız oyun geliştiricisi Ubisoft, oyunseverlerin ilgiyle beklediği FPS (birinci şahıs nişancı) oyunu Far Cry 5‘in videosunu yayınladı. Yayınlanan bu yeni fragman gerçek oyuncularla çekilmiş durumda. Çekilen bu video ise “The Baptism” (Vaftiz) adı altında yayınlanıyor.

Oyun dünyasının yakından tanıdığı Fransız oyun geliştiricisi Ubisoft, oyunseverlerin ilgiyle beklediği FPS (birinci şahıs nişancı) oyunu Far Cry 5'in videosunu yayınladı. Yayınlanan bu yeni fragman gerçek oyuncularla çekilmiş durumda. Çekilen bu video ise "The Baptism" (Vaftiz) adı altında yayınlanıyor.

ABD’nin Montana eyaletindeki Hope kasabasında başlayan olaylar dizisinde, kahramanımız bu kasabadaki insanları etkisi altına alan dini bir tarikata karşı mücadele ediyor. Far Cry 5’in vaftiz töreni adını alan videosu, izleyicilere oldukça kaliteli bir film izliyormuş duygusu yaratıyor ve “Güven, Dua Et, İtaat Et” sloganları ile sona eriyor. Bu fragman ile oyunseverler çok daha heyecanlı bir bekleyişe girmeye devam ediyor.

Oyun 27 mart tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için piyasada olacak.

Qualcomm Türkiye’den Gökhan Güleç ile yeni teknolojileri konuştuk #MWC2018