Assassin’s Creed Unity ve Far Cry 4 Hakkında Yeni Detaylar

Assassins Creed Unity ve Far Cry 4 Hakkında Yeni Detaylar

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Unity ve Far Cry 4’ün PC versiyonlarının yapımından Ubisoft Kiev stüdyosu sorumlu olacak.

2014 yılının en merakla beklenen oyunları arasında yer alan Assassin’s Creed Unity ve Far Cry 4 oyunlarının yapım aşaması Ubisoft Montreal stüdyosunda devam ederken, bu oyunların PC versiyonları hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Assassin’s Creed Unity ve Far Cry 4’ün PlayStation ve Xbox versiyonlarını geliştiren Ubisoft Montreal stüdyosunun PC versiyonlarını geliştirmeyeceği doğrulanırken, bu versiyonların Ubisoft Kiev stüdyosu tarafından geliştirileceği ortaya çıktı.

Assassin's_Creed_Unity

Konuyla ilgili olarak resmi Facebook sayfası üzerinden açıklamalarda bulunan Ubisoft Kiev, iki efsanevi seri için devam oyunlarının PC versiyonlarını geliştirdiklerini ve oyunseverlere mümkün olan en iyi PC versiyonunu sunabilmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Oldukça önemli iki oyunun yapımında görev verilen Ubisoft Kiev stüdyosunun bu işin altından kalkabilmek için işe alımlara başladığı ve bünyesine yeni isimler kattığı söyleniyor.

Daha önce PC’ye taşıdığı Assassin’s Creed 3, Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction ve Assassin’s Creed IV: Black Flag gibi oyunlarda istenileni veremeyen Ubisoft Kiev‘in Assassin’s Creed Unity ve Far Cry 4’te nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Tekken X Street Fighter Hala Yapım Aşamasında