Ubisoft’un paylaşımı merak uyandırdı

ubisoft ve downgrade akimi original

Ubisoft’un paylaşımı merak uyandırdı. Paylaşımdaki Far Cry 3’teki Rook adasının görseli yeni bir oyunun geleceği yönünde yorumlandı.

Ünlü oyun geliştiricisi ve dağıtımcısı Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Facebook sayfasından bir görsel paylaştı. Firmanın en sevilen oyunlarından Far Cry 3‘teki Rook adasının resmi ile birlikte “Asla ayrılmadığımız bir ada” mesajı paylaşıldı. İşin içinde Far Cry 3 olunca Ubisoft’un paylaşımı merak uyandırdı ve bu paylaşım çeşitli yorumlara sebep oldu.

Far Cry 3

Ubisoft’un sosyal medyasından yapılan bu paylaşıma rağmen, firma resmi bir duyuruda bulunmadı. Bu gönderinin oyunu hatırlatmak için paylaşılan, özel bir anlam taşımayan bir gönderi olacağı gibi, yenilenmiş Far Cry 3‘ün bu gönderiyle gizlice duyurulduğu da söylenenler arasında.

Böyle durumlarda oyun basını ve dünyası teoriler üretmekte zorlanmıyor. Ubisoft’un Far Cry 3 için bir genişleme paketi duyurabileceği gibi Rook adasında geçen yeni bir Far Cry oyunu olabileceği de diğer teoriler olarak öne çıkıyor. Şeytanın avukatlığını yapmak gerekirse Ubisoft’un bu gönderi ile yeni bir Far Cry oyunu için hayranlarının tansiyonunu ölçtüğü de düşünülebilir.

Görüldüğü gibi Far Cry 3’ün remastered versiyonundan, genişleme paketine, ya da aynı adada geçecek yeni bir oyuna kadar birçok teori üretilmiş durumda. Far Cry 3’ün 2012’de Ubisoft Montreal tarafından yayınlandığını, bu oyunu Far Cry 4 ve Far Cry Primal’in takip ettiğini belirtelim. Bakalım bu gönderinin altından ne çıkacak? Yeni bir yapım duyurulacak mı? Birlikte göreceğiz.