Ubisoft 2015’ten Sonra Sadece Yeni Nesile Odaklanacak

Ubisoft 2015ten Sonra Sadece Yeni Nesile Odaklanacak

PlayStation 3 ve Xbox 360 hakkında açıklamalarda bulunan Ubisoft stüdyosu, 2015 yılından itibaren sadece yeni nesil konsollara odaklanacaklarını belirtti.

Sony ve Microsoft’un yeni nesil konsolları PlayStation 4 ve Xbox One‘ı geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürmesiyle birlikte, yedincşi nesil konsollar arasında yer alan PlayStation 3 ve Xbox 360’ın gerileme dönemi de başlamış oldu. Hem PlayStation 3 hem de Xbox 360 hala birçok önemli oyunun yayınlandığı platformlar arasında yer alıyor olsa da, yakında bu durum değişecek gibi görünüyor.

Ubisoft_oyunları

Assassin’s Creed ve Watch Dogs gibi popüler oyunların yapımından sorumlu olan Fransız oyun stüdyosu Ubisoft, henüz yeni nesile geçiş yapamayan oyunseverleri üzecek açıklamalarda bulundu. Yedinci nesil konsollar hakkında açıklamalarda bulunan Ubisoft, PlayStation 3 ve Xbox 360’ın bu yıl için bir sorunla karşılaşmayacağını ama önümüzdeki yıl bu durumun değişeceğini belirtti. Bu konsollar için 2015 yılından sonra oyun geliştirmenin oldukça zor olacağını vurgulayan Ubisoft yöneticisi Yves Guillemot, 2015’ten sonra yeni nesil konsollara odaklanacaklarını belirtti.

EA Battlefield Hardline’ı Erteleme Kararını Savundu