EA PS3 ve Xbox 360’a Yatırım Yapmayı Sürdürecek

Electronic Arts Oyunculardan Sikayetci

Oyun dünyasının en önemli firmaları arasında yer alan EA, kullanıcılardan hala ilgi gören PS3 ve Xbox 360 için yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Oyun keyfini bir adım öteye taşıyan yeni nesil konsollar PlayStation 4 ve Xbox One’ın 2013 yılı sonunda piyasaya sürülmesiyle birlikte PlayStation 3 ve Xbox 360‘ın zirvedeki günleri sona ermiş olsa da, oyun dünyasının en önemli firmalarından birinin bu konsollar için desteğini açıklaması PlayStation 3 ve Xbox 360’ın bir süre daha önemlerini korumaya devam edeceklerini gösterdi.

Electronic Arts 6 Oyun Duyuracak!

FIFA, Battlefield, Crysis, Need for Speed ve The Sims gibi popüler serilerin yayımcı firması olan Electronic Arts, Xbox 360 ve PlayStatiton 3’ün kullanıcılar tarafından ilgi görmeye devam ettiğini ve bu durum böyle olduğu sürece bu konsollara yatırım yapmaya devam edeceğini duyurdu. Konsol almak isteyen oyunseverlerin sadece yeni nesil konsolları tercih etmediğine dikkat çeken EA, eski konsolların da para kazandırmaya devam ettiğini ve bu konsollar için yeni oyunlar hazırlamaya devam edeceklerini belirtti.

Son dönemde piyasaya sürdüğü yeni oyunlarını hem eski hem de yeni konsollar için yayınlayan EA’in bu açıklamaları, firmanın 2015 yılındaki oyunlarında da benzer bir strateji izleyeceğinin sinyallerini verdi.

HTC A55 Desire Gün Yüzüne Çıktı