HTC Desire 820 IFA 2014 Kapsamında Tanıtılabilir

HTC Desire 820 IFA 2014 Kapsamında Tanıtılabilir

HTC Corporation’ın IFA 2014 kapsamında düzenleyeceği basın toplantısında tanıtacağı telefonlar arasında HTC Desire 820’nin de yer alacağı belirtiliyor.

Bu yılın başında piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8‘in Windows Phone işletim sistemli versiyonunu geçtiğimiz günlerde piyasaya süren HTC Corporation‘ın bu sonbaharda piyasaya süreceği tek akıllı telefon bu olmayacak gibi görünüyor. Eylül ayı başında Berlin’de düzenlenecek olan IFA 2014‘e hazırlanan Tayvanlı telefon üreticisi, etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtacağı yeni ürünleri hakkında ilk ipuçlarını verdi.

HTC_Desire_820

4 Eylül’de IFA 2014 kapsamında düzenleyeceği bir basın toplantısı için davetiyeleri geçtiğimiz günlerde gönderen HTC Corporation, şimdi de üzerinde 820 rakamının görüldüğü bir görüntüyü teknoloji dünyasıyla paylaştı. Bu 820 rakamının neyi temsil ettiği resmi olarak açıklanmamış olsa da, HTC Desire 820‘yi temsil ettiğine kesin gözüyle bakılıyor. Firmanın orta sınıf akıllı telefonları arasında yer alması beklenen HTC Desire 820‘in donanımsal özellikleri hakkında pek az detay biliniyor olsa da, daha önce ortaya çıkan söylentilerde Desire 820’nin 64 bit Qualcomm 615 işlemciyi kullanacak ilk cihazlar arasında yer alabileceği iddia edilmişti.

En Hızlı Windows Phone Cihazı HTC One M8 Oldu