Watch Dogs’un Yeni Çözünürlüğü!

Watch Dogsun Yeni Çözünürlüğü

Başarılı oyun üreticisi Ubisoft, Watch Dogs’un yeni nesil konsollardaki grafik farkı ve Xbox 360 ile Playstation 3 için Decryption multiplayer modunun gelmeyeceğini açıkladı.

Oyun stüdyosu yaptığı açıklamada Playstation 4 ve Xbox One için hangi çözünürlüklerde geleceğine dair bilgilerede yer verdi.

Watch Dogs'un Yeni Çözünürlüğü!

Oyun stüdyosu yaptığı açıklamada oyunun, 900p çözünürlük ile Playstation 4 için, 792p ile Xbox One oyun konsoluna geleceğini belirtti. Her iki oyun konsolunda ise 30 fpslik bir performans sağlanacağı bildirildi. Dünde bu konuda ortaya atılan bazı söylentileri sizlerle paylaşmıştık. Ubisoft belli ki bu söylentileri önlemek için erken bir açıklamada bulunarak, resmi açıklamada detaylara yer verdi.

Watch Dogs‘un Yaratıcı Direktörü Jonathan Morin konuyla ilgili olarak “Çözünürlük sadece bir numaradır, fps de sadece bir numaradır. Bu numaralara takılmaktansa oyuncuya yaşatmak istediğimiz tecrübeye odaklandık.” şeklinde açıklamada bulundu.

Her meselesinde olduğu gibi grafik konusu da karmaşık bir hal alan Watch Dogs‘u oynamadan önce yapılan değişiklikleri olumlu ya da olumsuz eleştirmek oldukça zor bir hal aldı.

Açıklamasında eski ve yeni nesil konsollar arasındaki yaşanan bir takım farklara da yer verdi. Buna örnek olarak ise eski nesil konsollarda single player modunda bazı alanlarda daha az npc görülürken, multiplayer modunda ise eski nesilde etrafta serbestçe koşturabildiğimiz mod olan Decryption modunun olmayacağı belirtildi.

Google Arama Sonuçlarını Siliyor!