Rocksmith Yeni Nesil Yolunda!

Rocksmith Yeni Nesil Yolunda

Gitar çalmayı öğrenmek isteyen herkesin vazgeçilmez oyunu olarak PC, Playstation 3 ve Xbox 360’a çıkış yapan Rocksmith yeni neslin yolunu tuttu.

Başarılı oyun stüdyosu Ubisoft tarafından geliştirilen ve ciddi bir oyuncu kitlesine ulaşan Rocksmith kitlesini genişletmek istiyor.

Rocksmith Yeni Nesil Yolunda!

Gitar çalmayı öğrenmek isteyenlere hem bir oyun hem bir eğitim aracı olarak geliştirilen başarılı oyun Playstation 4 ve Xbox One için gelmeye hazırlanıyor. Ubisoft’un müzik oyunu alanında bir icat olarak görülen oyunun 2014 sürümü ile Playstation 4 ve Xbox One platformları için 4 Kasım 2014 tarihinde oyuncular ile buluşacak.

Eski nesile göre çok daha fazla gelişmiş özelliğe ve güncellemeye sahip olan oyunun özelliklerinden birisi de yüksek çözünürlüklü olması. Başarılı müzik oyununun 2014 sürümü Xbox One ve Playstation 4’te 1080p çözünürlüğe sahip olacak. Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre yüksek çözünürlüklü oyunun sadece daha iyi göstermekle kalmadığı, ekran üzerinden geçen notaları daha iyi görmenizi de sağlayacağı belirtiliyor.

Rocksmith 2014, her iki konsolun entegre video kayıt ve yayın özelliklerini de kullanmanıza imkan tanıyor. Bununla beraber oyunda bulunan şarkılarınızı aynı platformlar üzerinden transfer edebileceksiniz. Yani Xbox 360’ta olan şarkılarınızı Xbox One’daki oyununuza aktarabileceksiniz.

Oyunun daha ne gibi özellikler ile geleceği önümüzdeki günlerde netleşecektir.

YouTube Para Dağıtacak!