Uber Türkiye siyah minibüs hizmetine başlıyor

Uber Türkiye siyah minibüs

Uber Türkiye siyah minibüs hizmeti ile geliyor. Siyah taksi olarak bilinen bu hizmet çok daha konforlu ve keyifli bir yolculuk sunuyor. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Son günlerin en tartışmalı konuları içerisinde yer alan Uber Türkiye siyah minibüs sorunu yeniden ortaya çıktı. Aslına bakacak olursak bunun için sorun demek doğru değil. Uber tarafından böyle bir hizmet sunulacağı açıklandı. Yapılan açıklamalar üzerine tüm gözler platforma çevrildi. Özellikle taksiciler ile büyük bir tartışma yaşanması bekleniyor.

8 kişiye kadar oturma kapasitesi sunan bu araçlar gruplar için son derece ideal. Kullanıcılara daha konforlu bir yolculuk sunan bu hizmet İstanbul’da resmi olarak başlıyor. Bu hizmet için Vito gibi daha büyük araçlar tercih ediliyor. Böylece arkadaş grupları ve aileler için daha geniş oturma alanı oluşuyor.

Uber Türkiye siyah minibüs hizmeti

Türkiye’de taksiciler ve Uber şoförleri arasında büyük bir rekabet var. Bu rekabet nedeniyle taraflar arasında çok büyük tartışmalar yaşanıyor. Hatta bir dönem taksiciler Uber şoförlerine şiddet bile uygulamıştı. Bu durumun daha fazla yaygınlaşmasını engellemek için Uber yasaklandı.

Uber Türkiye siyah minibüs

Lüks ve konforlu bir yolculuğun tadını çıkarmak isteyenler bu yeni sistemi deneyebilir. Taksiciler ile arasındaki problemleri önemli ölçüde çözen Uber hizmetlerini geliştirmeye çalışıyor. Şimdilik taraflar sessizliğini korusa bile önümüzdeki günlerde ne tür sonuçların ortaya çıkacağını göreceğiz.

Uber kullanırken kripto para birimi ile ödeme yapılabilecek

Uber Türkiye siyah minibüs hizmeti ile birlikte daha fazla kullanıcıya ulaşmak istiyor. Aslına bakacak olursak bu şirket için pek zor değil. Fakat yasal prosedürler ve taksiciler ile ilgili sorunların atlatılması gerekiyor. Aksi halde Uber hizmetleri yeterli düzeyde Türkiye’de yer alamayacak. Konuyla ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.