Vivo Y33s Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı

Vivo Y33s

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi vivo, yeni modelini ülkemizde satışa çıktı. İşte telefonun özellikleri ve fiyatı!

Vivo Y33s Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı! Çin merkezli üretici vivo, ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Ülkemizdeki kullanıcı sayısını da gün geçtikçe arttıran şirket, şimdi de yeni modeli ile karşımıza çıkıyor. Vivo Y33s olarak adlandırılan telefon, Türkiye’de satışa sunuldu. Cihazın donanımsal özellikleri ve fiyatına dair tüm bilgileri haberimizin detaylarından inceleyebilirsiniz.

Vivo Y33s gücünü MediaTek Helio G80 yonga setinden alıyor. 8 GB RAM ile gelen telefonda 60 Hz yenileme oranı sunan 6.58 inç büyüklüğündeki bir IPS LCD ekran bulunuyor. Android 11 işletim sistemiyle kutusundan çıkacak olan vivo Y33s, bünyesinde 18W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh’lik bir batarya barındırıyor. Telefonun 64 ve 128 GB dahili depolama seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine sunulacağını da söylemeden geçmeyelim.

Vivo Y33s 1

Vivo Y33s Türkiye’de satışa çıktı! İşte fiyatı

Selfie tarafında 16MP kamera sunan vivo Y33s, sırtında üçlü kamera kurulumuna sahip. Bu kısımda 50MP ana kameraya 2MP makro lens ve 2MP derinlik sensörü eşlik ediyor. Ülkemizde ayna siyahı ve gün ortası rüyası olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile satılacak olan telefonun fiyatı ise 4.999,00 TL olacak. Modelin özellikleri göz önünde bulundurulduğunda fiyatın biraz yüksek kaldığını belirtmek herhalde yanlış olmaz. Bakalım vivo Y33s ülkemizde nasıl bir satış performansı sergileyecek? Bekleyip göreceğiz.

Uber Türkiye siyah minibüs hizmetine başlıyor