UBER aşı kampanyası tüm hızıyla devam ediyor: Bedava hizmet sevenler buraya

UBER taksiciler tarafından hoş karşılanmadı!

UBER aşı kampanyası hatırlayacağınız üzere büyük bir talep görmüştü. Uygulamayı kullanan kişiler koronavirüs aşıları için ücretsiz yolculuk yapabiliyordu. Şimdi ise yeni bir kampanya başlatıldı.

Koronavirüs süreci ne yazık ki kolay kolay bitecek gibi görünmüyor. Bu salgının hızlı bir şekilde ortadan kalkması için nüfusun önemli bir bölümünün aşı yaptırması gerekiyor. Durumun farkında olan UBER gibi markalar süreci daha hızlı hale getirmeye çalışıyor. Sarı taksilerin en büyük rakibi olarak bilinen UBER, yeni bir kampanya başlattı.

Ortaya çıkan son detaylara göre İstanbul ve Ankara’daki aşı merkezlerine ücretsiz bir şekilde gitmek mümkün. UBER araçları aşı kampanyası dahilinde ikinci doz aşı olmak isteyenleri hastanelere götürüyor. Böylece birinci doz için başlatılan kampanya yeniden devreye girdi.

UBER aşı kampanyası için ne yapmak gerekiyor?

Bundan sonra vatandaşlar ikinci doz aşı vurulmaya giderken hiçbir şekilde ücret ödemeyecek. Böylece firma iki farklı koldan fayda sağlamış olacak. Öncelikle UBER gibi markaların pandemiden dolayı en fazla etkilenen gruplardan olduğunu belirtelim. Şirket bu durumu tersine çevirmek istiyor.

UBER aşı kampanyası

Tüm bunlara ek olarak kendi uygulamasını denetmek isteyen şirket kullanıcılara büyük bir fırsat sunmuş olacak. Böylece tek bir taşla aynı anda iki kuş vurulmuş olacak. En azından şirketin amacının bu yönde olduğunu söyleyebiliriz. Aşı merkezlerine uygulama üzerinden gitmek isteyenlerin yapması gerekenler son derece kolay.

Starlink uydusu arabada internet kullanımı sağlayacak: Bir YouTuber deneme yaptı (Video)

UBER uygulamasına girdikten sonra promosyon kodu bölümünden “UBERAŞI” yazmanız yeterli. Böylece yaptığınız yolculuk tamamen ücretsiz hale gelecek. Peki siz bu kampanya hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.