Twitter’dan para kazanmak artık mümkün olacak!

Twitter işten çıkarımlara devam ediyor

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, servetini Twitter sayesinde arttırabilmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor.

Twitter’dan para kazanmak artık mümkün olacak! Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte, birçok insan yeni dönemde çok daha kullanışlı bir sosyal medya platformuna sahip olacaklarını düşünmüşlerdi. Bununla birlikte Elon Musk’ın önceliği Twitter’ın gelişimi değil de maliyetleri olduğu için, gündem hep binlerce kişilik işten çıkartmalar, ofisleri yatakhanelere çevirmek gibi konularla meşgul oldu.

Twitter 'Sizin İçin' özelliğini yeniledi

Ancak bu sorunlara ilişkin kendince çözümler üreten Elon Musk, nihayet artık platformu daha popüler hale getirebilmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Twitter 'Sizin İçin' özelliğini yeniledi

Twitter’dan para kazanmak artık mümkün olacak!

Ünlü milyarder tarafından bir süre önce yapılan bir açıklamada, Twitter’a eklenecek yeni özellikler sayesinde, isteyen herkesin Twitter’dan para kazanabileceği duyurulmuştu. İşte bugün Elon Musk, yeni özelliğin detayları hakkında bilgi verdi.

Elon Musk, anket sonucuna göre Twitter'ı bırakabilir

Buna göre Twitter üzerinden para kazanabilmenin baş şartı Twitter Blue aboneliği açtırmanız. Daha sonra yaptığınız paylaşımlar dolayısıyla etkileşime giren ve Twitter’ın yayınladığı reklamları gören kullanıcılar üzerinden kazanılan paralar Twitter ile karşı hesap arasında bölüştürülecek.  Tabi burada söz konusu paylaşmanın neye göre yapılacağı şimdilik belli değil. Ancak Elon Musk’ın amacının yüksek takipçilere sahip olan kişilerin daha fazla paylaşım yapması. Ne kadar fazla paylaşım olursa Twitter’ın gelirlerinin de o kadar artacağını iyi bilen Elon Musk, bu amaç uğruna gelirlerinin bir kısmını paylaşımcılara vermekte bir beis görmüyor.

Dell şeffaf mekanik oyun klavyesini tanıttı