Elon Musk’ın şarkıcı sevgilisi Grimes ruhunu satıyor!

Elon Musk 2

Elon Musk ve şarkıcı sevgilisi Grimes sosyal medya gündeminden düşmüyor. Çocuklarının ismiyle gündeme gelen çift şimdi de ruh satma peşinde.

Geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olan Elon Musk ve Kanadalı şarkıcı sevgilisi Grimes çocuklarının ismini  X Æ A-12 olarak belirlemişti. Bu konu dünya basınında oldukça tartışılmış, ismin nasıl telaffuz edileceği sayfalarca konuşulmuştu.

Musk ismin hikayesini şu sözlerle anlatmıştı. “Başta X harfi, daha sonra Æ harfi geliyor. Bu da ‘ash’ (kül) olarak telaffuz ediliyor. A-12 ise benim katkım, CIA’in keşif uçağı ‘Archangel-12’yi (Başmelek) ima ediyor. Gelmiş geçmiş en havalı uçak.” Ayrıca Musk’ın eşinin en sevdiği şarkının isminin de Archangel olması tatlı bir tesadüf. Bu cümlelerden de anlaşılacağı üzere X Æ A-Xii olarak güncellenen çocuğun ismi Ash A-12 olarak telaffuz ediliyor. Ancak Grimes çocuğuna “Little X” şeklinde sesleneceğini açıklamıştı.

Kanadalı şarkıcı Grimes şarkıcılık kariyerinin yanı sıra görsel sanatlara da oldukça meraklı. O kadar ki Los Angeles’da bulunan Maccorone sanat galerisinde “Selling Out” isimli bir sergi bile düzenledi. Bu sergiyi diğerlerinden ayıran en önemli konu ise Grimes’ın sergi sonunda ruhunun bir kısmını da satacak olması. Elon Musk’ın şarkıcı sevgilisi 31 Ağustos’a kadar internet üzerinden en yüksek teklif veren kişiye “ruhunun bir parçasını” sattığını gösteren yasal bir belge verecek.

Grimes

İşte Elon Musk’ın Kanadalı sevgilisinin o açıklaması

Grimes bu konuda şu şekilde bir açıklama yapmış. “Kimsenin almasını istemedim, o yüzden 10 milyon dolar diyelim, böylece satılmaz şeklinde düşündük. Ancak avukatımla birlikte düşündükçe iş felsefi açıdan daha da fazla ilginçleşti. Yasal belgeler biçiminde bir fantastik sanat eseri fikri bana çok cazip geldi. Dünyanın içinde bulunduğu mevcut durumu dikkate alırsak böyle bir şeyi 10 milyon dolara satar mısınız?”

Ne diyelim oldukça heyecanlandık. Hemen teklif verip ruhunun bir parçasına sahip olmaya çalışmalıyız. Siz ne düşünüyorsunuz. Gönlünüzden kopan miktarı yorum olarak yapabilirsiniz.

Şok Şok Elon Musk Oğlunun ismini değiştirdi!