Dell şeffaf mekanik oyun klavyesini tanıttı

Dell yeniliklerine devam ediyor. Firma tamamen şeffaf bir gövdeye, RGB aydınlatmaya ve Jiadalng özelleştirilmiş anahtar gövdesine sahip şeffaf mekanik oyun klavyesini piyasaya sürdü. 

Yeni Dell şeffaf oyun klavyesini kendi anavatanınıda tanıtırken klavye 82 tuşlu bir düzen kullanıyor. Klavyenin özelleştirilmiş eksen gövdesi, Jiadalong kanguru ve rakunu temel alır. Yeni Dell şeffaf mekanik oyun klavyesi tamamen şeffaf kristal tuş başlığına sahiptir ve yüksek şeffaflığa sahip bilgisayar malzemelerinden üretilmiştir. RGB tek tuşlu arka ışığı ve 16,8 milyondan fazla renkli ışığı destekliyor.

Bağlantı açısından, Dell şeffaf mekanik oyun klavyesi kablolu, Bluetooth ve 2,4G üç modlu bağlantıları destekler. Windows ve macOS PC’lerle uyumludur ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunar. Oyun klavyesi, süresi ve şarj döngüsü belirtilmeyen 3.000 mAh’lik bir pile sahip.

Dell

Firma şeffaf mekanik oyun klavyesi bir dokunmatik sensöre sahiptir ve çalışırken değiştirmeyi destekliyor. Klavye lansman döneminde 88 dolar olarak fiyatlandırıken lansamanda sonra kampanyasız fiyat olacak olan 147dolar üzerinden satışa çıkaracak. Şu anda oyun klavyesinin küresel pazarda ne zaman çıkacağı belli değil. Firma yeni şeffaf mekanik oyun klavyesinin ilk olarak Çin pazarında daha sonra ise küresel pazarda satışa çıkaracak. Etkileyici aydınlatma düzeni ve işlevselliği, oyun tutkunlarının dikkatini çekebilir. Lansman fiyatının ne kadar süre geçerli kalacağına dair bir gösterge yok.

 

Apple gelirlerinde ciddi düşüş bekliyor