Twitter Spaces özelliğini sürekli kullandırmaya çalışıyor: Yeni strateji belirlendi

Twitter, kullanışlı bir güncelleme getiriyor

Twitter Spaces özelliğini sürekli kullandırmak için bazı yeni adımlar atmaya karar verdi. Şirketin özellikle son dönemlerde bu tür hizmetlere daha fazla yöneldiği görülüyor.

Twitter Spaces özelliğini sürekli kullandırmak için canlı sesli sohbetler düzenlenmesini istiyor. Bunu çok açık bir şekilde belli ettiğini söyleyebiliriz. Cluphouse ile birlikte canlı sesli sohbetlere çok fazla yönelim olmuştu. Açılan odalarda 2 kişi veya gruplar halinde sohbet gerçekleştiriliyordu. Şimdi ise bu özellik Twitter’da çok daha aktif bir şekilde kullanılacak.

Bu yeni özellik için keşfetme ve dinleme kolay hale getirilecek. Genellikle kullanıcılar kolay ve geniş kitlelere yayılabilecekleri özellikleri tercih ediyor. Böylece diğer üreticilerle etkileşim haline girmek çok daha kolaylaşıyor.

Twitter Spaces özelliğini yaymak istiyor

Gelen son detaylara göre Twitter bu özelliği hem kullanıcılar hem de dinleyiciler için çok daha geniş bir alana yaymak istiyor. Bu nedenle uygulamayı kullanan kişilerin buradan elde ettikleri kazançları takip etmeleri için arayüz oluşturuldu.

Twitter Spaces özelliğini

Bu arayüz sayesinde özelliğin ne kadar gelir getirdiği ve son aylarda ne kadarlık ilerleme kaydettiği ortaya çıkacak. Ağustos’ta kullanıma sunulan biletli odalara ek olarak Spaces için yeni ek fonlar oluşturuluyor. Twitter böylece çok daha fazla kişinin kendi uygulamasına katılmasını istiyor.

Twitter, toplu bir davayı kapatmak için 800 milyon dolar ödeyecek!

Twitter platformu genellikle Instagram ve diğer sosyal medya sitelerinden biraz daha farklı görülüyor. Teknik, finansal ve pazarlama desteği ile birlikte içerik üreticilere daha fazla özellik sunulacak. Böylece şirketin diğer sosyal medya platformları ile yarışması kolaylaşacak. Peki sizce Twitter daha başka hangi özellikler almalı? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.