Instagram çoklu hesaptan paylaşım yapma özelliğini test ediyor

instagram

Instagram yeniliklerine 2019’da da hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de Instagram çoklu hesaptan paylaşım yapma özelliğini test etmeye başladı. Bu özellik ile bir gönderiyi aynı anda tüm hesaplarınızda paylaşabileceksiniz.

Facebook’un bünyesinde yer alan Instagram, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yılın son aylarında yeni özellikleri kullanıcılar ile buluşturan Instagram şimdi de birden fazla hesabı olanlar için muhteşem bir özellik sunmak için kolları sıvamış durumda.

Instagram çoklu hesaptan paylaşım yapma özelliğini deniyor!

Gelen bilgilere göre; Instagram çoklu hesaptan paylaşım yapma özelliğini test ediyor. Bu özellik sayesinde birden fazla hesabı olanlar; gönderi paylaşacakları zaman hesaplarını seçip aynı anda gönderiyi paylaşabilecek. Henüz test aşamasında olan bu özelliğin 2019’un ilk çeyreğinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Facebook Messenger’ın tasarımı yenilendi!

Geçtiğimiz yıl yakın arkadaşlar listesi, erişilebilirlik geliştirmeleri ve Direkt Mesajlar üzerinden sesli mesaj gönderme özelliğini kullanıma sunan Instagram, 2019’da da yepyeni özellikler sunacak gibi görünüyor.

instagram çoklu hesaptan paylaşım yapma

Fotoğraf ve video paylaşım platformu olmanın yanında etkileşimi arttırmak için WhatsApp gibi iletişime geçme özellikleri sunan Instagram, bakalım 2019’da hangi platforma evrilecek?