iOS 15 Instagram problemleri ortadan kaldırıldı: İşte yeni güncelleme

Apple iPhone 15

Dünyanın en büyük güncellemeleri arasında yer alan iOS 15 Instagram problemleri ortaya çıkarmıştı. Bu güncelleme ile alakalı bazı sorunlar çözüme kavuştu. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Apple iOS 15 Instagram problemleri büyük oranda giderildi. Kullanıcılar ne yazık ki bu sorun nedeniyle çok fazla sıkıntı yaşadı. Yayınlanan bu güncelleme ile birlikte uygulamaların uyumluluk problemi ortaya çıkmıştı. Neredeyse tüm uygulamalar bu yeni güncellemeye uygun bazı çözümler arayışına girdi.

Bu tür çözümler üretmeye çalışan uygulamalarından birisi de Instagram oldu. Hatta uygulamanın iki farklı problem yaşadığını söyleyebiliriz. Bu problemlerden bir tanesi telefonları sessiz modda olan kişilerin hikayeler bölümünde video izleyememesiydi. Her ne kadar küçük gibi görünse bile bu sorun ses açıldığında bile giderilemiyordu. Instagram bu sorunu çözdü.

iOS 15 Instagram problemleri yeni güncelleme sayesinde giderildi

Bazı kullanıcılar Instagram kapattıktan sonra yeniden ses açarak bu sorunu gidermeye çalışıyordu. iPhone cihazlar için bu gerçekten de büyük bir zaman kaybı anlamına geliyordu. İşte tam da bu nedenle Instagram güncelleme yayınladı. Böylece sorun tamamen giderilmiş oldu.

iOS 15 Instagram problemleri

iPhone 13 kullanıcıları Instagram ile ilgili bir diğer problemi yaşayan grupta. iOS 15 güncellemesini alan cihaz kullanıcıları görsel sorunlar yaşıyordu. Bu cihazın yeni çentik tasarımı Instagram uygulamasının üst kısmında yer alan menü çubuğunu kapatıyordu. Uygulama tarafından buna yeni bir güncelleme getirilerek çözüm bulundu.

Instagram psikolojik bozukluğa neden oluyor: Çok gizli araştırma deşifre oldu

Instagram 206.1 sürümü sayesinde bu iki sorun tamamen giderildi. Böylece iPhone kullanan ve iOS 15 güncellemesine geçen kişilerde herhangi bir problem yaşanmadı. Peki siz bu güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz?