Twitter, iOS uygulamasını güncelliyor

Twitter, iOS uygulamasını güncelliyor

Twitter bu aralar platformunda bir çok düzeltme güncellemesi sunuyor. Şirket, uygulamanın, kullanıcılar henüz tweetleri okumaya çalışırken kaybolduğu can sıkıcı durumları önlemek için iOS uygulamasını güncellediğini duyurdu. İşte detaylar.

Twitter “Artık bir Tweeti okumak için zaman akışınızı duraklattığınızda, o tweet yerinde kalacak!” şeklinde bir tweet atarak problemi düzelttiklerini duyurdu. iOS’ta yapılan güncellemeler, geçtiğimiz hafta Twitter’ın web versiyonunda yapılan benzer iyileştirmeleri takip ediyor. Twitter, devam eden bir sohbete yanıtlar eklendiğinde tweet’lerin kaybolabileceğini, çünkü bu, mevcut tweet’leri zaman çizelgesinde yukarı iteceğini de açıkladı. Şirket Eylül ayında yaptığı açıklamada, “Bunun sinir bozucu bir deneyim olduğunu biliyoruz, bu yüzden bunu değiştirmek için çalışıyoruz” demişti. Değişiklikler, neredeyse her ay önemli yeni özelliklerin eklendiği bir dönemde yapıldı.

Twitter, iOS uygulamasını güncelliyor

Twitter için alışılmadık derecede yoğun bir yıl geçirdik. Bu ayın başlarında, şirket bu yılın Haziran ayında kullanıma sunulan ücretli bir hizmet olan Twitter Blue aboneleri için popüler makalelerin yeni bir özetini de ekledi. Bu yıl yaygın olarak piyasaya sürülen diğer önemli yeni özellikler arasında Super Follows, Spaces ve haber bültenlerine abone olma sürecini basitleştiren yeni bir düğme yer alıyor. Şirket güncellemelerine hız kesmeden sunmaya devam edecek. Platformunda içerik üreticilere e bir çok yenilik sunan platform en iyi kullanıcı deneyimini yaratmaya çalışıyor.

En fazla satılan otomobil markası dünya çapında belli oldu: Tüm ülkelerde lider