Twitter otomatik tweet yenileme sorununu çözdü!

Twitter yeni mesaj gönderme

Twitter otomatik tweet yenileme sorununu bugün yayınladığı güncelleme ile çözdü. iOS ve iPadOS sahipleri Twitter’ı artık sorunsuz olarak kullanabilecek.

Twitter, geçtiğimiz günlerde iOS ve iPadOS platformlarındaki uygulamasını güncellemişti. Haftalık rutin bakım güncellemesi olan bu sürüm ile Twitter uygulaması bozulmuştu. Çoğu kullanıcıda ortaya çıkan otomatik tweet yenileme sorunu bir anda Reddit gibi forumlarda isyanlara neden olmuştu.

Twitter’ın otomatik tweet yenilme sorunu; uygulama yeni tweetleri sürekli en başa atıyor ve kullanıcıların zaman çizelgelerinin bozulmasına neden oluyordu. Twitter bugün App Store’da yayınladığı 8.1.5 güncellemesi ile bu sorunu kökten çözdüğünü açıkladı.

Facebook logo değiştiriyor

Twitter cephesi konuyla ilgili; “Otomatik kaydırma hatası için bir güncelleme yayınladık! Bu konuda çalışırken sabrınız için teşekkür ederiz. Lütfen, iOS uygulamanızı sizin için kullanılabilir olduğunda 8.1.5 sürümüne güncelleyin.” açıklamasında bulundu.

Twitter otomatik tweet yenileme sorununu

Twitter uygulamasında bu sorunu yaşamıyorsanız bile uygulamayı App Store>Profil>Güncellemeler bölümünen yüklemenizi tavsiye ediyoruz. Son olarak Twitter’ın macOS platformunda yer alan uygulamasının da bugün hata düzeltmesi için güncelleme aldığını belirtelim.