Twitter gözünü kurumsal İşletmelerin kazançlarına çevirdi

twtter

Elon Musk Twitter’ı satın alması ile beraber sosyal medya platformunda önemli değişiklikler yaptı, bunun ile beraber son olarak platformu kazançlı bir işletmeye dönüştürmei hedefliyor.

Elon Musk kısa bir süre önce Twitter Blue adlı abonelik hizmetini kullanıma sundu . Konsept basit: bireyler veya işletmeler , doğrulama onay işareti ve ek avantajlar için ayda 8 ABD doları ödüyor. Ancak görünen o ki Musk sadece bu miktarla yetinmiyor. Son raporlara göre Twitter , altın onay işaretlerini korumak için ayda 1.000 ABD Doları ücret alarak platformu kullanan işletmelerden yararlanmayı hedefliyor .

Twitter Blue kötü bir başlangıç ​​yapsa da bir şekilde hayatımıza girmeyi başardı. Kişiler için mavi tik, işletmeler için altın tik özelliği de bu hizmetle birlikte kullanıma sunuldu. Bununla birlikte, Twitter’ın altın onay işaretlerini korumak için ayda 1.000 ABD Doları ücret alarak platformunu kullanan işletmelerden para kazanmaya çalıştığı bildiriliyor. İddiaya göre ücreti ödemeyen firmalar altın rozetlerini kaybedecek.

Twitter işten çıkarmaları abarttı

Ayrıca Twitter, işletmeye bağlı her hesaba rozet eklemek için aylık 50 ABD doları ücret eklemeyi düşünüyor. Eskiden Blue for Business olarak bilinen Verified for Organizations programı, şirketlerin platformda “kendilerini doğrulamalarına ve ayırt etmelerine” ve çalışanlarının ve bağlı kuruluşlarının hesaplarına rozetler eklemelerine olanak tanır. Konuyla ilgili sosyal medya analisti Matt Navarra’nın paylaşımına bakabilirsiniz.

Bu bilginin henüz resmi olarak firma tarafından doğrulanmadığını söyleyerek başlayalım . Ancak CEO Elon Musk’ın son açıklamaları ve şirketin 12,5 milyar dolarlık borcu göz önüne alındığında bu imkansız değil. Bununla birlikte, doğrulanmış her işletme hesabından ayda 1.000 ABD doları ücret almak mantıklı görünmediği için şirketin büyüklüğüne göre bir ücret almak daha mantıklı olacak gibi.

 

Apple gelirlerinde ciddi düşüş bekliyor