Razer, yeni Viper Mini Signature Edition oyun faresini piyasaya sürüyor

rrzer

PC aksesuarları konusunda en prestijli firmalardan olan özellikle ilginç tasarımları ve ürünleriyle oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Son olarak şirket bugün 280 dolarlık yeni faresi Viper Mini Signature Edition’ı tanıttı.

Razer Viper Mini Signature Edition ( SE), 280 $ fiyatla satışa sunuldu. Bu fare, magnezyum alaşımlı kasa dış iskeleti ve büyük delikleri ile tasarım açısından benzersizdir. Petek tasarımı ağırlığı azaltmak için tasarlanırken, Viper Mini SE’nin delikleri önemli ölçüde daha büyük. Bu nedenle, bu tasarım farenin dayanıklılığı hakkında soru işaretleri uyandırıyor.

Razer

Bu endişeleri gidermek için Razer , Viper Mini SE’ye üç yıllık bir garanti ekledi. Bu, şirketin fare için verdiği normal garantiden bir yıl daha uzun. Farenin tasarımındaki büyük delikler, yoğun kullanım sırasında daha fazla hava akışı sağlayarak ellerin serin kalmasına da yardımcı olabilir, ancak bu özelliğin oyuncular için ne kadar önemli orası tartışmaya açık.

Ancak benzersiz tasarımına rağmen Viper Mini SE piyasadaki en hafif fare değil. Yaklaşık 50 gram ağırlığındadır. Ayrıca sağ tarafında düğmeler bulunmaz, bu da onu rekabetçi kullanım için daha az çok yönlü hale getirir. Fare, 30.000 DPI’ye kadar yüksek inç başına nokta (DPI) özelliği ile masalarında kolayca hareket ettirilebilen bir fare arayan oyuncuları hedefliyor.

Xihaz raflardaki yerini alacak ve fiyat etiketi 260 dolar olacak. Ancak pahalı ve “delikli” PC aksesuarlarıyla ilgileniyorsanız, 11 Şubat’tan itibaren Razer Viper Mini Signature Edition siparişe açık duruma gelecek.

 

Apple gelirlerinde ciddi düşüş bekliyor