Twitter, abonelik hizmetini güçlendirmek için Scroll’u satın aldı

Twitter, yaklaşan abonelik hizmetini güçlendirmek için Scroll'u satın aldı

Twitter abonelik hizmeti planları yavaş yavaş platformun odak noktası haline geliyor. Şirket şimdi, okuyucuların içeriklerini reklamsız görüntülemelerine olanak tanıyan Scroll’u satın aldı.

Twitter bu sabah, okuyuculara deneyimi yavaşlatabilecek reklamları ve diğer web sitesi karmaşasını kaldırarak web’deki uzun biçimli içeriği okumanın daha iyi bir yolunu sunan bir abonelik hizmeti olan Scroll’u satın aldığını duyurdu. Şirket, hizmetin Twitter’ın aboneliklere yatırım yapmak için daha büyük planlarının bir parçası olacağını ve daha sonra Twitter’ın abonelere sağlayacağı premium özelliklerden biri olarak sunulacağını söylüyor. Premium aboneler, makalelerini haber kaynaklarından ve Twitter’ın kendi haber bülteni ürünü Revue’dan, Twitter hizmetine zaten entegre edilmiş yeni bir satın alma olan Revue’dan kolayca okumak için kullanabilecekler. Twitter bir duyuruda, aboneler Scroll through Twitter’ı kullandıklarında, abonelik gelirlerinin bir kısmı yayıncıları ve içeriği oluşturan yazarları desteklemek için gidecek.

Twitter, yaklaşan abonelik hizmetini güçlendirmek için Scroll'u satın aldı

Bugün Scroll’un hizmeti, diğerleri arasında The Atlantic, The Verge, USA Today, The Sacramento Bee, The Philadelphia Inquirer ve The Daily Beast dahil olmak üzere yüzlerce sitede çalışmakta. Okuyucular için, Scroll kullanma deneyimi “okuyucu görünümü” ile benzer, reklamlar, izleyiciler ve diğer web sitesi çöpleri, okuyucuların içeriğe odaklanabilmesi için kaldırılıacak. Scroll, Twitter’ın yakında çıkacak abonelik planlarında önemli bir rol oynayabilir. Şirket, böyle bir hizmetin tam olarak nasıl çalışacağını ayrıntılı olarak açıklamadı. Ancak daha önce bu yılın başlarında satın aldığı haber bülteni platformu Revue’nun da yoğun bir şekilde yer alacağını belirtti. Vox, Rolling Stone, BuzzFeed ve bir dizi yerel gazete gibi yayınlarla halihazırda ortaklıkları bulunan Scroll, platformun planlarının hızlı bir şekilde başlatılmasına yardımcı olabilir.

Samsung Galaxy F22 ile tanışın: Hem çok ucuz hem çok donanımlı