Twitter Güvenlik Firması Mitro’yu Satın Aldı

Twitter Güvenlik Firması Mitroyu Satın Aldı

Yeni firmaları bünyesine katmaya devam eden sosyal medya devi Twitter, şifre koruma alanında faaliyet gösteren Mitro firmasını bünyesine kattığını açıkladı.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından birini bünyesinde barındıran Twitter, teknoloji dünyasındaki yerini sağlamlaştırma adına yeni firmaları bünyesine katarak büyümeye devam ediyor. Twitter tarafından satın alınan son firma da, internet kullanıcılarının mahremiyetini koruma ve şifre güvenliği alanlarında faaliyet göstreren Mitro oldu.

Mitro_labs

Mitro’nun resmi sitesi üzerinden yayınlanan açıklamada firmanın Twitter tarafından satın alındığı resmi olarak duyuruldu ve firmanın çalışanlarının önümüzdeki günlerde Twitter’ın New York’taki ofisine taşınacağı açıklandı. Twitter tarafından satın alındığı halde firma içerisinde kendi ürünleri üzerinde çalışmaya devam edecek olan Mitro cephesinde yaşanan en önemli değişiklik ise firmanın yazılımlarının açık kaynağa geçiş yapması olacak. Twitter’ın Mitro’yu bünyesine katmak için ödeyeceği miktar hakkında ise bir açıklama yapılmış değil.

Microsoft Çin’de Zor Günler Geçiriyor