TweetDeck görünümü yenileniyor! İşte detaylar

Tweetdeck artık ücretli bir abonelik gerektiriyor

Sevilen Twitter platformlarından biri olan TweetDeck görünümü yenileniyor. Peki yenilenen TweetDeck nasıl bir görünüme sahip olacak? İşte detaylar.

TweetDeck, Twitter uzman kullanıcıları için önemli bir platform. Platformdaki sütun düzeni, Twitter’ın listelerini kullanarak aynı anda çok sayıda hesaptan gelen tweet’leri takip etmelerini sağlıyor. Ancak bu görünüm Twitter’ın test ettiği bir tasarımla değişiyor olabilir.

Yeni TweetDeck platformu ilk bakışta, standart Twitter web uygulamasına benziyor. Şirket, yenilenen TweetDeck’i ABD, Kanada ve Avustralya’daki birkaç kullanıcıyla test etmeye başladı.

Twitter ürün sorumlusu Kayvon Beykpour, güncellenmiş TweetDeck’in “tam bir tweet oluşturucu, yeni gelişmiş arama özellikleri, yeni sütun türleri ve sütunları temiz çalışma alanlarında gruplandırmanın yeni bir yolunu” içerdiğini söyledi.

Soldaki bir menü, yemek, eğlence ve haber gibi şeyleri listeleyecek. Özellik test sürümü problemsiz olursa daha geniş bir kitleye sunulacak. TweetDeck’te yapılacak herhangi bir büyük değişiklik, Twitter’ı profesyonel olarak kullananlar arasında biraz olumsuz karşılanabilir. Çünkü uygulamayı kullananların çoğu Tweetdeck’i iş amaçlı kullanıyor ve ciddi değişiklikler iyi karşılanmayabilir.

TweetDeck görünümü yenileniyor! İşte detaylar

Şirket bir tweet’te, “Bu testler aracılığıyla, TweetDeck kullanarak insanlara nasıl daha fazla kişiselleştirme ve kontrol verebileceğimizi araştırıyoruz” dedi. TweetDeck’in şirketin abonelik hizmeti olan Twitter Blue’nun bir parçası olabileceğine dair söylentiler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Görünüşe göre bu söylentilerde haklılık payı var. Ancak henüz net bir şey demek için çok erken. Uygulamanın test sürümü bittiğinde tüm detaylar netlik kazanacaktır.

ABD ve Çin siber saldırı suçlamaları tuhaf bir boyuta ulaştı: Kimin eli kimin cebinde belli değil