Hacı Adayları Kutsal Topraklarda Özgürce Konuşuyor

vodafone

Vodafone’lular için tüm mobil iletişim hizmetlerinde yurt içi ve yurt dışı fiyat ayrımını ortadan kaldıran ve fatura şoku yaşatmayan “Her Şey Dâhil Pasaport” hizmeti 4 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında Suudi Arabistan’ı kapsayacak şekilde genişletildi.

Vodafone Türkiye, global iletişim ağıyla yurt dışına seyahat eden abonelerine maliyet avantajı sağlıyor. Hac vazifesini yerine getirecek Vodafone’lular, yurt dışında fatura kaygısını ortadan kaldıran, Türkiye’de ilk ve tek olan Her Şey Dâhil Pasaport’tan 4 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında kutsal topraklarda da faydalanabilecek. Ayrıca, hacı adaylarının Suudi Arabistan’da herhangi bir sağlık sorunu yaşamaları halinde dil problemi ile karşılaşmamaları için, kendileri ile ilgili sağlık bilgileri ücretsiz ve Arapça olarak telefonlarına gönderilecek. Hac vazifesini tamamlayıp Türkiye’ye dönen hacılar da ücretsiz olarak uzman doktor danışma hizmeti alabilecek.

vodafone4

Halihazırda 23 ülkede tarifedeki dakika, SMS ve internetin tamamını sanki Türkiye’deymiş gibi kullanmayı sağlayan Her Şey Dahil Pasaport’un geçerli olduğu ülkelerinin sayısı Suudi Arabistan’la birlikte 24’e ulaşıyor. Hacı adayları, Suudi Arabistan’da Hac vazifelerini tamamlarken, aileleri ve sevdikleriyle tarifelerindeki dakika, SMS ve interneti sanki Türkiye’deymiş gibi kullanabilecek.

Fatura kaygısı yaşamadan tüm mobil iletişim hizmetlerini kullanmayı kolaylaştıran Her Şey Dâhil Pasaport, Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi’yle, yurt dışında iletişimi özgürce yaşatıyor. Abonelerin yurt dışındaki dakika, SMS veya internet kullanımı otomatik algılanıyor. Kullanım yapılmadığı günlerde aboneye bir ücret yansıtılmıyor. Eğer dakika, SMS veya internet kullanımı yapılırsa günlük 9,90 TL kullanım ücreti alınıyor ve Vodafone’lular tarifelerindeki dakika, SMS ve internet haklarını tıpkı Türkiye’deymiş gibi özgürce harcayabiliyor. Ayrıca hacı adayları Suudi Arabistan’da tarifelerinin üstüne çıkan dakika, SMS ve internet kullanımında da yurt içi paket aşım fiyatları üzerinden ücretlendiriliyorlar.

vodafone altin tarife

 

Her Şey Dâhil Pasaport, hem Türkiye’de hem de yurt dışında aktif hale getirilebiliyor. Yurt içinde abone olmak için HERSEYDAHIL yazıp 7048’e mesaj atmak, yurt dışında abone olmak için HERSEYDAHIL yazıp +905427048000’a mesaj atmak yeterli. Suudi Arabistan dışında Her Şey Dâhil Pasaport hizmetinin geçerli olduğu 23 ülke şöyle sıralanıyor: Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni Zelanda, Yunanistan.

Hacı adaylarına Vodafone’dan sağlık desteği

Vodafone, hacı adaylarının iletişim ihtiyaçlarının yanında sağlıklarını da düşünüyor. Türkiye’nin en kapsamlı ilk ve tek mobil sağlık platformu Vodafone Cep Sağlık, hacı adaylarının hizmetine sunuluyor.

Acil Sağlık Durum Bilgisi: Suudi Arabistan’da herhangi bir sağlık sorunu yaşamaları halinde, hacı adaylarının sağlık bilgileri, Arapça olarak telefonlarına ücretsiz gönderilecek. Acil Durum Sağlık Bilgisi hizmeti için Türkiye’deyken HAC yazıp 1120’ye SMS atmak yeterli olacak. SMS gönderen hacı adayları, 24 saat içerisinde Vodafone Cep Sağlık iş ortağı ArtıSağlık tarafından aranacak. Acil durum sağlık bilgileri sisteme kaydedilerek ihtiyaç duyulması halinde kendilerine SMS ile ücretsiz olarak iletilecek.

Doktorum Danışma Hattı: Hac vazifesini tamamlayıp Türkiye’ye dönen hacılar, herhangi bir sağlık sorunu yaşarlarsa telefondan ücretsiz olarak uzman doktor danışma hizmeti alabilecek. Vazifelerini tamamlayan hacılar, Türkiye’ye döndüklerinde 1120’yi arayarak, 1 ay boyunca sağlık durumları için Doktorum Danışma Hattı’ndan da ücretsiz faydalanarak destek alabilecek.

MSN Efsanesi Sona Eriyor!