Samsung Galaxy Z Fold6’dan Yeni Sızıntı Var

Samsung Unpacked etkinliği

Samsung sızıntılara bir türlü engel olamıyor. Dün Galaxy Z Fold6’yı önden gösteren bir görsel yayınlanmıştı. Şimdi de Fold6’yı Fold5’le karşılaştıran bir görsel paylaşıldı.

Sızıntı kaynaklarından biri olan Ice Universe, Galaxy Z Fold6‘yı Fold5’le yanyana getiren bir görsel yayınladı. Bu sızıntıda soldaki cihaz Fold5, sağdaki Fold6. Karşılaştırma yapacak olursak Fold6’nın köşeleri Fold5’e göre daha az yuvarlak. Yani daha kare bir tasarıma sahip. Kapak ekranının çerçeveleri biraz daha ince hale getirilmiş, yine de halen oldukça belirgin. Telefon bununla birlikte selefine göre biraz kısa. Belki Samsung en boy oranını değiştirmiş olabilir ya da cihazı biraz daha genişletmiş olabilir. Gerçi görselden dolayı da Fold6’nın biraz kısa göründüğü yorumları yapılıyor.

galaxy z fold6

Galaxy Z Fold6, Geekbench’te de kendini gösterdi. Benchmark sonuçları telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye, 12 GB RAM’e ve Android 14 işletim sistemine sahip olduğunu onaylıyor. Telefon tek çekirdekte 1964 puan, çoklu çekirdekte ise 6619 puan almayı başardı. Bir önceki model Galaxy Z Fold5’in sırasıyla test sonuçları 1943 ve 5123 puandı. Galaxy Z Fold6’nın 16 GB RAM’li başka bir modelinin daha çıkacağı tahmin ediliyor. Galaxy Z Flip6 ve Z Fold6’nın, 10 Temmuz’da tanıtılacağı söyleniyor.

Samsung uzun zamandır adı dedikodularda geçen uygun fiyatlı Z Fold6 modelini de rafa kaldırdı. Güney Kore medyasından The Elec, şirketin ucuz Z Fold6 stratejisini yeniden gözden geçirdiğini, yetersiz ürün farkı ve pazardaki belirsizler nedeniyle telefonu iptal ettiğini ifade etti. Özetle bu sene sadece Galaxy Z Flip6 ve Galaxy Z Fold6 çıkacak.

Twitch, Güvenlik Danışma Konseyinin tüm üyelerini görevden aldı