Twitch reklamları atlamanıza olanak tanıyan yeniliğini duyurdu

Twitch reklamları atlamanıza olanak tanıyan yeniliğini duyurdu

Twitch, sizi daha önce görmediğiniz harika yayıncılarla tanıştırabilecek yeni bir özelliği test etmeye başladı. İşte tüm detaylar.

Kanal Değiştirici özelliği, rastgele kanalları ekranın alt kısmında bir atlıkarınca olarak gösterecek. Bunlardan herhangi birine tıkladığınızda, yayıncının içeriğinin bir dakikalık önizlemesini izleyebileceksiniz, bu da size sundukları hakkında bir fikir vermeye yetecek. Önizlemelerde de reklam olmayacak, bu nedenle izleyecek bir şey bulana kadar kesintisiz gezinmeyi kanalize edebilirsiniz. Twitch tarafından açıklandığı gibi, özellik, taahhütte bulunmadan önce belirli bir kanalı beğenip beğenmediğinizi anlamanız kolaylaşacak.

Twitch reklamları atlamanıza olanak tanıyan yeniliğini duyurdu

Bir Twitch sözcüsü The Verge’e kullanıcıların yalnızca küçük bir yüzdesinin” özelliği test etme şansına sahip olacağını söyledi. Şirket, testi Temmuz ayında sonlandırmayı ve ardından sonuçlarını analiz etmeyi planlıyor. Channel Switcher’ın bu noktada geniş bir sürüm alıp almayacağı belli olmasa da, sözcü yayına Twitch’in gelecekteki yinelemeleri sunmayı planladığını ve bunu bir isteğe bağlı keşif çözümü olarak sunmayı düşündüğünü söyledi. Twitch, Channel Switcher’ın yanı sıra, bir akışta en fazla beş misafirin bir toplantı sahibine katılmasına izin veren Guest Star’ı da başlattı. Bu, yayıncıların yayınlarına diğer yayıncıları ve izleyicileri dahil edebilmesi bakımından Clubhouse’a benzer şekilde çalışır, ancak elbette yalnızca sesli konuşmaları değil, videoyu da destekliyor. Uygulama diğer sosyal medya platformları arasında ciddi anlamda öne çıkacak özelliklere sahip desek yanlış olmaz.

Apple, iPhone 14 üretimini azaltmak zorunda kaldı