Lenovo yeni Akıllı Kablosuz Kulaklıklarını duyurdu

ll 1

Genelde bilgisayarlarıyla tanınan Lenovo, tıpkı diğer teknoloji firmaları gibi kendi akıllı kablosuz kulaklığını da geliştirdi. Şirket, mevcut Bluetooth kulaklıklara ek olarak Lenovo Smart Wireless Earbuds adlı ilk kablosuz kulaklığını resmi olarak duyurdu. 

PC ve telefonlar arasında güçlü bir bağlantı sunan ve pil ömrüyle dikkat çeken Lenovo Akıllı Kulaklık, bütçe dostu bir fiyatla satışa sunuldu.

En yeni gerçek kablosuz kulaklıklar, aktif gürültü iptali (ANC) özelliğine sahiptir ve bu, sürükleyici bir ses deneyimi yaşayacağınız anlamına gelir. Cihaz, Bluetooth 5.0 bağlantısını destekler ve Android ile Windows destekli bilgisayarlar arasında senkronizasyon yapabilir.

Lenovo’nun ANC özelliğine sahip Kablosuz Kulaklıkları, bu işlev açıldığında 4,5 ile 5,5 saat arası kullanım, bu özellik kapatıldığında ise 7 saate kadar kullanım vadediyor. Ayrıca kulaklık ile birlikte gelen kutu ile bu süreyi 25 saate kadar çıkarmak mümkün.

Lenovo yeni Akıllı Kablosuz Kulaklıklarını duyurdu

Lenovo’nun yeni kablosuz kulaklığı, hem USB-C hem de Qi üzerinden kablosuz olarak şarj edilebilme özelliğine sahip. Ayrıca kulaklığın IPX4 su geçirmezlik sertifikasına sahip olduğunu da belirtmekte fayda var.

Kullanılabilirliği hakkında konuştuğumuz kadarıyla Lenovo, Akıllı Kablosuz Kulaklıkları için kesin bir çıkış tarihi paylaşmadı, ancak 2021’in 3. çeyreğinde bir noktada çıkacaklar. Lenovo’nun Kablosuz Kulaklıkları ABD’de ve Avrupa pazarında satışa sunulacak. cihaz 99 $ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Kulaklık pazarının bir hayli rekabet olduğunu ve kendine yer edinmede zorlanacağını belirtelim.

Lenovo, yeni oyun monitörü serisini piyasaya sürüyor