Üst segment modellerin ekran tamir fiyatları

ekran tamir fiyatları

#İŞBİRLİĞİ

OLED ekran kullanan üst segment akıllı telefon modellerinin ekran tamiri kullanıcılara kaça patlıyor? İşte üst segment modellerin ekran tamir fiyatları.

Malum, artık amiral gemisi statüsündeki pek çok model OLED ekran ile geliyor. OLED ekranın IPS LCD ekrana göre pek çok avantajlı noktası var. Fakat bu avantajlı noktaların kullanıcılara getirdiği maddi yük de hayli fazla.

Bilindiği üzere ekran kırılması, çatlaması vb. sorunlar garanti kapsamına girmiyor. Dolayısıyla telefonunuzun ekranı kırıldığında, cebinizden para ödeyip bu ekranı değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Eğer kullandığını telefonun ekranı IPS LCD ise fazla telaşlanmanıza gerek yok. Fakat kırdığınız ekran OLED ise işte o zaman biraz canınız sıkılabilir. Zira OLED ekran tamir fiyatları oldukça uçuk meblağlara ulaşabiliyor.

LG G6 fiyatında büyük indirim

Bu yazımızda üst segment modellerin ekran tamir fiyatları ile ilgili bazı detayları sizlere aktaracağız. Elbette listede seçtiğimiz tüm modellerin OLED ekrana sahip olduğunu da belirtelim.

OLED panelli modellerin, ekran tamir fiyatları listesini oluştururken, yurt dışındaki dolar bazlı fiyatları esas aldık. Çünkü ülkemizdeki fiyatlar kur bazlı sürekli değişiyor. O yüzden sabit bir liste oluşturabilmek için yurt dışındaki resmi teknik servis fiyatlarını kullandık.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri OLED panelli modellerin ekran tamir fiyatları ile başbaşa bırakalım.

Akıllı telefonların ekran tamir fiyatları

iPhone XS Max

iPhone XS

Telefonun Fiyatı: 1099 dolar (TR fiyatı henüz belli değil)
iPhone XS Max ekran tamir fiyatı: 329 dolar