Bumblebee için yeni tanıtım videosu yayınlandı

Bumblebee

Transformers serisinin önemli karakterlerinden biri olan Bumblebee solo filmiyle sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte film için yayınlanan son tanıtım videosu.

2007 yılında start alan Transformers serisi 11 yıl gibi kısa sayılabilecek bir sürede 5 defa izleyiciyle buluşmuştu.

İlk filmin gişede 800 milyon dolara yakın bir hasılat elde etmesinden sonra 2009 yılında Transformers Revenge of the Fallen vizyona girmişti. Bu filmin de başarılı bir grafik çizmesinin ardından 2011 yılında Dark of the Moon, 2014 yılında Age of Extinction ve 2017 yılında da The Last Knight vizyona girmişti. Serinin fanları yeni filmin senaryosu üzerine tartışırken, yapımcı şirket beklenmedik bir şekilde serinin sevilen isimlerinden Bumblebee için gelecek olan solo filmi duyurdu.

Bumblebee için nefes kesen tanıtım videosu

Travis Knight’ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin kadrosunda Hailee Steinfeld, Pamela Aldon ve John Cena gibi isimler yer alıyor.

1987 yılında geçen filmde, Transformers ırkı arasında yaşanan savaş sonrasında Bumblebee’nin yaşadığı sürgün hayatı konu ediliyor.

Diğer Transformers filmlerinden bağımsız bir senaryo ile karşımıza çıkacak olan yapımda yine aksiyon dolu sahneler bizleri bekliyor olacak.

Aamir Khan’ın yeni filmi vizyona giriyor

Ülkemizde de tüm dünya ile aynı anda 21 Aralık’ta vizyona girecek olan filmde Autobot takımından başka kimleri göreceğimiz ise henüz kesinleşmiş değil. Serinin fanlarının asıl merak ettikleri şey ise Optimus Prime’ın filmde görünüp, görünmeyeceği.