Hitman 2 6 farklı bölgede geçecek

hitman 2

Io Interactive ve Warner Bros Interactive işbirliği ile geliştirilen yeni Hitman oyunu hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Söylentilere göre Hitman 2, 6 farklı bölgede geçecek.

Son dönemde oyun dünyasında oldukça popüler bir trend hakim. Köklü bir geçmişe sahip serileri, sıfırdan, yeniden başlatmak. Bu trendin bir parçası da Hitman serisi. Io Interactive ve Warner Bros. ortaklaşa aldıkları bir kararla, seriyi sıfırdan başlatacaklarını duyurmuşlardı. Nitekim bu kararın ilk meyvesi olan yeni Hitman oyunu 2016 yılında satışa sunulmuştu. Şimdi ise ilk oyundan 2 sene sonra, Hitman 2 ile seri devam ediyor.

Hitman 2, farklı ülkelerde geçecek

Hitman serisini daha önce oynayanların da bileceği üzere, oyunda Ajan 47 kod isimli bir kiralık katili kontrol ediyoruz. Doğal olarak oyundaki temel amacımız da birilerine suikast düzenlemek oluyor.

2016’da yayınlanan Hitman oyununda, farklı bölgelere giderek, bu bölgelerde bize verilen hedefleri ortadan kaldırmaya çalışıyorduk. Görünen o ki bu sistem yeni Hitman’de de devam edecek.

hitman 2

Keza sızdırılan son bilgilere göre Hitman 2, 6 farklı bölgede geçecek. Oyunun geçeceği bölgelerin, Yeni Zelanda, Miami, ABD, Kuzey Atlantik, Kolombiya ve Mumbai olacağı iddia ediliyor. Elbette henüz bu bilgilerin yapımcılar tarafından doğrulanmadığını da belirtmek gerekiyor.

Öte yandan, Hitman 2 satışa sunulduktan sonra çıkacak olan ek paketler ile bu bölgelere yenilerinin ekleneceğini de hatırlatalım.

Warner Bros. serinin yeni oyununu 13 Kasım’da satışa sunacak.

Resident Evil 2 sistem gereksinimleri açıklandı