Otel Transilvanya 3, Türkiye’de en çok izlenen film oldu

otel transilvanya 3

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de en çok izlenen filmler belli oldu. Vizyondaki 2. haftasını geride bırakan Otel Transilvanya 3 zirvedeki yerini korumayı başardı. İşte detaylar.

Geçtiğimiz hafta sonu ülkemizde en çok izlenen filmler belli oldu. Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre, vizyondaki ikinci haftasını geride bırakan Otel Transilvanya 3 zirvedeki yerini korudu.

Geçtiğimiz hafta sonu 100.000’in üzerinde seyirciyle başarılı sayılabilecek bir açılışa imza atan Otel Transilvanya 3, 2. hafta sonunda 64.143 izleyici tarafından izlenildi. Böylece Otel Transilvanya 3 toplamda 266.898 seyirciye ulaşmış oldu.

Türkiye’de geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmleri

Listenin ikinci sırasında ise Dwayne Johnson’ın baş rolünde yer aldığı Gökdelen bulunuyor. Geçtiğimiz hafta da ikinci sırada yer alan Gökdelen, bu hafta sonunda ise 56.734 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı. Film toplamda 223.311 izleyiciye ulaşmış oldu.

Geçtiğimiz hafta ülkemizde en çok izlenen filmler arasında, 3 numarada ise İlk Arınma Gecesi bulunuyor. Vizyondaki ilk haftasında 50.357 kişi tarafından izlenen film, nispeten başarılı bir açılışa imza attı.

İlk beşte bulunan tek Türk filmi ise Eski Köye Yeni Adet oldu. BKM sanatçılarının başrollerde yer aldığı film, açılış haftasında 43.679 izleyiciye ulaşmayı başardı.

En çok izlenen fimler listesinin son sırasında ise Ant-Man and the Wasp yer alıyor. Marvel sinematik evreninin 20. filmi 3. haftasında 40.836 izleyiciye ulaşarak toplamda 432.481 seyirci tarafından izlenmiş oldu.

Aquaman için yeni tanıtım videosu