Turkish’i Dondurma için ilk tanıtım videosu yayınlandı

maxresdefault 17

Ayla ve Müslüm filmleriyle isminden söz ettiren Dijital Yapım Evi tarafından çekimleri tamamlanan Turkish’i Dondurma için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Önce Ayla, ardından da Müslüm ile gişede fırtınalar estiren Dijital Yapım Evi, 2019’de 3 yeni filmle sinema severlerin karşısına çıkacak. Bu filmlerden ilki olan Çiçero, 18 Ocak’ta vizyona girecek.

İkinci film olan Turkish’i Dondurma ise Çanakkale Zaferi’ne itafen 15 Mart’ta izleyiciyle buluşacak. Yapımcı ekibin son filmi olan Cep Herkülü ise 2019’un sonlarına doğru beyaz perdedeki yerini alacak.

Dijital Yapım Evi geçtiğimiz gün önümüzdeki Mart ayında vizyona girecek olan Turkish’i Dondurma için de ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Kadrosunda Ali Atay, Erkan Kolçak Köstengil ve Şebnem Bozoklu gibi isimleri bulunduran filmin yönetmen koltuğunda ise Ayla ile isminden söz ettiren Can Ulkay yer alıyor.

Film, 1. Dünya Savaşı zamanında yaşanan olaylara odaklanıyor. Osmanlı Devleti’nin 1. Dünya Savaşı’na girmeyi kabul etmesi ve düşman kuvvetlerinin Çanakkale’ye çıkarma yapacak olması Avustralya’da yaşayan bazı Türkleri de harekete geçiriyor. İşte Turkish’i Dondurma, Avusturalya’dan Çanakkale Savaşı’na destek vermeye çalışan Türklerin hikayesini konu ediniyor. Film için yayınlanan ilk fragman videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Açık konuşmak gerekirse, Turkish’i Dondurma’nın Ayla ya da Müslüm kadar başarılı olması pek de mümkün değil gibi. Yine de bekleyip göreceğiz.

Bizim için Şampiyon en çok izlenen film oldu